Írok a Vendégkönyvbe   Vissza Kirilla Jósnónő és Látnok

NévEdina
Dátum2015-08-23
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetKedves Kirilla!
A mai napon beszéltünk egymással telefinon.Sajnos nem volt lehetősègem több időt tölteni a társaságodba, de talán most először éreztem, hogy lehet számomra segítség! Van aki választ adhat a kételyeimre és hogy nem bolondultam meg teljesen. Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy személyes találkozásra is lenne esetleg lehetőség? Türelmetlenül vàrom válaszod! Addig is mindent köszönök!!! smilie


NévTundike11
Dátum2015-08-21
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetDrága Kirilla!

Köszönök mindent, amit eddig tőled kaptam! Segítséged nagyon sok mindenen átsegített már! Hihetetlen tudással rendelkezel! Rengeteg erőt adsz!

KÖSZÖNÖM


NévLászló
Dátum2015-08-20
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetKedves Kirilla!
Tegnap előtt csinált nekem egy párkapcsolati harmónizációt, mely után egészen fantasztikus dolgokat éreztem. Viszont közben megszakadt a vonal és ezért nem tudom, sikerült-e befejezni. Szeretném megkérdezni, hogy szükséges-e és ha igen, hogyan lehetne folytatni.
Köszönettel László


NévErzsébet
Dátum2015-08-09
ÜzenetKedves Kirilla!

Pár hete párkapcsolati problémával hívtam Önt, nagyon szkeptikus voltam, amiért most elnézést is kérek. A kérdéseimre Ön konkrét válaszokat adott ami részbe már be is igazolódott most már elhiszem amit Önről a vendég könyvben írnak.
Akkor Ön csinált velem egy lélek harmonizációt a párkapcsolatomra, a párom még nem fordult teljesen vissza felém, de pár napja hajlandó egy szobában aludni.
Remélem további eredményt fogok látni. Köszönök Önnek mindent és kérem néha gondoljon rám.
Üdvözlettel Erzsébet


NévViki
Dátum2015-08-02
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetKedves Kirilla!

Amikor megismertem Önt kétségbeesettem fordultam hozzád. Sok pénzt szedett ki egy nő a zsebemből, aminek egy részét már visszakaptam. Ha nem figyelmeztetett volna Kirilla, ez a másik nő a mai napig becsap engem és teszi tönkre a kapcsolatomat, az egész életemet...
Köszönöm,hogy kezd helyre jönni a kis életem, bár tudom nem egyszerű, és az elején nehéz volt, mert lelkileg elég mélyről kellett feljönnöm...
Amikor úgy éreztem szükségem van segítségre, Ön segített, beszélgetéseink után pozitív irányú változások következtek. Kapcsolatom lépésről-lépésre fejlődik, úgy érzem jó úton haladunk. Köszönöm,hogy kísér engem a mindennapokban és átsegít a nehézségeken!

(Amennyiben szükség van az e-mail címemre megadom)

További szép napot kívánok!

Üdvözlettel: Viki


Névkácsor Évi
Dátum2015-07-20
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetTisztelt Jósnő!Nagyon jó az oldala,keresni fogom mert szükségem van Önre!Tisztelettel: Évike (Lulu)


NévBettina
Dátum2015-06-26
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetDrága Kirilla !

Nekem Te vagy földi őrző angyalom! minden nap belefoglallak az imáimba és hálás köszönetet mondok mindenért amit eddig és ezután teszel értem ! Szivem minden tiszta szeretetével gondolok rád minden nap !Hálásan köszönöm az égieknek,hogy TE vagy nekünk!
Nem tudom szavakba önteni mindazt a jót amit értem teszel.

Tiszta önzetlen szeretettel: Bettina


NévTímea
Dátum2015-06-17
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetKöszönöm szépen a beszélgetést. Tavaly beszéltünk elöször és mondta hogy lesz egy hirtelen halàl eset a csalàdban. Sajnos bekövetkezett. Úgy történt minden ahogy elmondta. Rögtön eszembe jutottak a szavai.

Mostanàban kapcsolati problémàk miatt beszéltünk. Szeretném bízok benne hogy megnyílik felém ahogy mondta... hogy làtja hogy lesz folytatàsa a kapcsolatnak, biztosan vannak felém komoly érzései de még vàrnom kell a körülmények miatt... Boldog lennék ha így alakulna... Egy életben kevés olyan ember lép be az életünkbe aki tiszta szívből szeretünk,és én öt igen. Megfogom írni, és fogok telefonàlni ha vàltozàs történik vagy szükségét érzem.


NévHorváth Zita Ágnes
Dátum2015-05-31
ÜzenetKedves Kirilla ,
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Olyan érzéseket adót át nekem
nekem,hogy ilyenkor rosszabbul érezném magam.Segített nekem hálás vagyok érte.


NévOrsi
Dátum2015-04-27
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetKedves Kirilla!

Pénteken este beszéltünk. Egy csoda vagy! Köszönöm!!!!


Oldal 3 ból 10 < 1 2 3 4 5 6 > Utolsó >>