Írok a Vendégkönyvbe   Vissza Kirilla Jósnónő és Látnok

NévAdrienn
Dátum2014-04-09
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetKedves Kirilla!

Köszönöm az útmutatást smilie [email protected]


NévTundike11
Dátum2014-03-30
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetDrága Kirilla!
Minden úgy történt, ahogy mondtad! Csak sajnos én egy nagyot hibáztam. Kérlek segíts helyre szeretnék hozni mindent! Szeretném hogy igazad legyen, s végre jól alakuljon minden!

KÖSZÖNÖM az eddigi segítséget, most ismét nagy szükségem van rá!
KÖSZÖNÖK MINDENT, S KÉRLEK SEGÍTS, HOGY RÖVID IDŐN BELÜL KAPJAK MÉG EGY ESÉLYT, S NE RONTSAM EL!
BÍZOM BENNED, MERT EDDIG MINDEN ÚGY TÖRTÉNT AHOGY MONDTAD ELŐRE!


NévAnett
Dátum2014-03-28
ÜzenetKedves Kirilla!

Körülbelül 1 éve beszéltünk. Lehet, hogy már nem is emlékszel rám. Mondtad, hogy fél és 1 éven belül nagy fordulat várható az életemben. Rengeteg tanáccsal és praktikával láttál el. Valójában akkor még csak nem is sejtettem, hogy mi lehet az a nagy fordulat, amit megjósoltál. Beszéltél nekem külföldről és egy új párkapcsolatról. Nehezen tudtam elképzelni, mivel akkor volt egy kapcsolatom, amiről azt hittem jól működik, de Te mindig mondtad, hogy egy utazás által ez a kapcsolat meg fog szűnni. Szeretném megosztani veled, hogy ez tényleg így történt. Találkoztam egy férfivel, aki külföldi, és nem sokára kiköltözöm hozzá és természetesen az akkori párkapcsolatom már a múlté. A mai napig gondolkodom, hogy az égiek, a karma, vagy a Te kezed volt-e benne, de legyen bárhogy is, az biztos, hogy tudásod felbecsülhetetlen, és köszönök mindent. Remélem Te is jól vagy, amint tudlak hívlak!

Anett


NévErika
Dátum2014-03-22
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetDrága Kirilla!

Te a legcsodálatosabb dolgot követted el velem. Kicsit bátortalan voltam amikor arra gondoltam hogy felhívlak téged. De talán ez volt az életem legjobb döntése. Megmutattad azt az utat amin járnom kell, ezt sejtettem belülről de te annyira megerősítettél most, és úgy feltöltöttél energiával, hogy szüntelenül csak köszönni tudom neked. Nagyon hálás vagyok neked és az égi segítőknek. A lelkem ráállítottad arra az útra, hogy csak rá hallgatva fogom tudni a legjobb döntéseket meghozni. Hatalmas ajándék ez az élettől nekem! Megígérem neked, hogy a jövőben csak hozzád fordulok segítségért, mert tőled kaptam meg mindazt az útmutatást amire már nagyon vágytam. Milliószor köszönöm. Szerető öleléssel: Erika.smilie [email protected]


NévTundike11
Dátum2014-03-09
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetDrága Kirilla!
Köszönöm a sok tanácsot amit adtál és adsz! Tartják bennem a lelket, s visszaadták a hitemet! Hihetetlen a tudásod és képességed! Hiszek abban, hogy mindenben igazad lesz, minden úgy fog történni ahogy mondtad! Puszillak


NévJutka
Dátum2014-01-12
ÜzenetDrága Kirilla! Úgy fordultam hozzád, hogy egyáltalán nem hittem az ezoteriában. De már semmi más nem jutott eszembe, a problémáim pedig sokasodtak. Hamar meggyőződhettem arról, hogy nem mindennapi tudással rendelkezel, kellő empátiával is. És még az ár sem volt elfogadhatatlan, hiszen cserébe nagyon értékes tanácsokat, jóslatokat kaptam. Mondanom sem kell, minden bejött! Köszönöm! Szeretettel ölel : Jutka


NévMária
Dátum2014-01-12
ÜzenetKedves Kirilla! Köszönöm, hogy segített rajtam és rendbehozott mindent, az életemet. Ön nélkül nem sikerült volna, jól tudom!Hálás vagyok!Sok szeretetet küldök cserébe és hogy a nevét imába foglalom! Mária


NévTóth Zsóka
Dátum2014-01-03
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetDrága Kirilla,
októberben kértem Öntől amulettet, amire a vállalkozásom instabil helyzete miatt volt szükségem. Azóta a pénztárcámban állandóan nálam van és bőséget teremt. A vállalkozásom forgalma azóta megnőtt, előtte a megszüntetésén is gondolkodtam, most sok területen bővülni is fog 2014-ben.
Köszönöm az amulettet, ismerőseimnek, barátaimnak is ajánlottam!
Zsóka


NévAsbóth Petra
Dátum2013-12-26
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetTisztelt Asszonyom,
köszönöm a segítséget és tanácsot, amit adott szeptemberben még, hogy hogyan rendezhetném a kapcsolatomat a családommal, a párommal.
Ön akkor azt mondta, hogy a karácsonyi családi asztalnál együtt fogunk mindannyian ülni és megnyugtatóan alakul minden. Nehezen hittem el, de megfogadtam a tanácsát, vigyáztam az amulettre és megtörtén a csoda, évek óta nem volt ilyen szép és békés karácsonyunk! Köszönöm Önnek és kívánok Önnek és szeretteinek is áldott ünnepeket, jó egészséget!
Petra


NévKishonti Magdi
Dátum2013-11-04
ÜzenetTisztelt Kirilla,
köszönöm a precíz útmutatását, a segítséget!
Végső kétségbeesésemben, vergődésemben fordultam Önhöz.
Korrekt volt, gyors volt. Ezt külön köszönöm, mert az anyagi lehetőségeim korlátozottak. Utasítását követve, tanácsát megfogadva megoldottuk a legégetőbb karrier-problémáinkat, ezzel a párkapcsolatunk is javul.
Köszönöm és még fogom keresni!
Tisztelettel:
Magdi


Oldal 6 ból 10 << Első < 3 4 5 6 7 8 9 > Utolsó >>