Írok a Vendégkönyvbe   Vissza Kirilla Jósnónő és Látnok

NévSzilvi
Dátum2012-09-10
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetKirillához párkapcsolatommal fordultam,kiderült hogy a kedvesemet az exe fekete mágiával megkötötte.(mindennapi veszekedések,a lányt vissza vette magához a munkahelyre,mikor füttyentett rohant és az sms a nap bármely szakában).Kirillával 2 hónapja már,hogy együtt dolgozunk és minden fantasztikusan alakul!!!Mindig megnyugtató vele beszélni és már végre elhiszem hogy minden rendben lesz párom és kösztem. Köszönöm Neked Kirilla! [email protected]


NévZsófi
Dátum2012-07-24
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetNem is tudom szavakban leirni mekkora boldogság van most a szivemben....és mekkora segitséget kaptam én Tőle!!!
Utolsó kétségbeesésemben kerestem Kirillát fel és ahogy beléptem az ajtón elmondhatatlan nyugalom szállt meg!!!minden úgy volt és úgy lett ahogy ő mondta...és nagyon nagy biztonságot ad hogy bármikor számithatok rá....párkapcsolat terén voltak nehézségeim és mondhatom hogy ez a szerelemkötés egy életre szól....!!! Boldog vagyok!!!
Tudom bármikor felhivom tud nekem olyat mondani ami újra elindit a helyes úton!
hálás vagyok egy életre!!

köszönöm

smilie smilie smilie smilie [email protected]


Névlászló
Dátum2012-07-19
ÜzenetEgy tönkrement ,de még érzésekben gazdag párkapcsolat után teljessen hitetlenül és veszíteni való nélkül találtam rá a neten Kirillára. Kisebb töprengés után felkerestem. Ami elsőre megfogott és elgondolkodtatott az ,hogy egy fényképröl ,nulla infoból teljessen tökéletes és részletes jellemrajzott adott mind rólam ,mind a páromról. Miután elmondta ,hogy van esély helyre hozni a kapcsoltatunkat én is megszólalhattam. Azóta eltelt 1-2 hónapban újra együtt vagyunk és folyamatossan fejlődik a kapcsolatunk. Én továbbra is tartom Kirillával a kapcsolatot és mindig nagyon jó tanácsokat és meglátásokat kapok tőle (negatívot is beleértve). Bármi probléma vagy megtorpanás van hívhatom akár hétvégén is. Szóval egy biztos életem egyik legjobb döntését hoztam meg amikor felkerestem és nyugodtan mondhatom most már nem csak hiszem hanem tudom ,hogy létezik a mágia és a spirituális világ, legyen az jóslás ,átok vagy bármi más. Köszönöm Kirilla !!!


NévIstván
Dátum2012-07-17
ÜzenetÉn egy pár hónapja voltam Kirillánál. Teljesen véletlenül találtam Rá. Életem egy nagyon nehéz időszakán segített át.Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert sokkal többet kaptam Tőle, mint amiért eredetileg felkerestem.

Üdvözlettel: István


NévZsuzsa
Dátum2012-07-15
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetEgy kellemes megjelenésű és jó kisugárzású hölgyet ismertem meg Kirilla személyében. Kedves és valóban segítő a tevékenysége. Aki úgy gondolja hogy elakadt az élete egy ponton és kapaszkodót keres a kiúthoz, nála biztosan megtalálja.
Mindenkinek ajánlom őt.


NévZsuzsi
Dátum2012-07-11
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetTöbb éve ismerem Kirillát és tiszta szívből ajánlom őt mindenkinek.Előtte nem hittem ezekben a dolgokban,de miután őt megismertem és tapasztaltam azt a tudást,képességet amivel ő rendelkezik nem akartam soha elhinni. De már hiszek benne! Azóta rendszeresen felkeresem ha problémám adódik. Ő nem csak jósol, nem csak meglátja a jövőt, hanem tanácsadásával,kedves,segítőkész hozzáállásával rávezeti az embert a helyes útra.Saját magam jövök rá az ő segítségével,hogy mit kell tennem,mi a teendőm,hogy rendbe hozzam a problémáimat. Olyan dolgokat tud,amit nem mindenki. Bíztatok mindenkit,hogy bátran keresse őt fel, nem fog senki csalódni! Amennyiben valakinek kérdése lenne e-mailemen keresztül válaszolok szívesen. [email protected]


NévZita
Dátum2012-07-11
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetPár hete voltam a Kirillánál és az én tapasztalatom nagyon jó volt. Azt viszont sajnálom, hogy nem jósól kártyából. Fényképeket vittem hozzá és amit tudni akartam majd nem mindere kaptam választ. Szóval szerintem tud!
Persze ez az én véleményem.

Üdv Zita


Oldal 10 ból 10 << Első < 7 8 9 10