This is a demo guestbook. Since this guestbook is not frequently moderated, support questions, inquiries and so on should be posted in our support section instead.


Sign Guestbook   Back to UltraGuest Free Guestbook Service

Name Andi
Date 2014-09-07 14:03:17
Location
Message Köszönöm, Kirilla. Konkrétumokat mondtál, olyasmiket, amiket nem lehet kitalálni, kikövetkeztetni. Éreztem a segítő szándékod és a pozitív energiáid, kellettek nagyon. Áldjon meg az Univerzum.


Name Anett
Date 2014-03-28 11:50:18
Location
Message Kedves Kirilla!

Körülbelül 1 éve beszéltünk. Lehet, hogy már nem is emlékszel rám. Mondtad, hogy fél és 1 éven belül nagy fordulat várható az életemben. Rengeteg tanáccsal és praktikával láttál el. Valójában akkor még csak nem is sejtettem, hogy mi lehet az a nagy fordulat, amit megjósoltál. Beszéltél nekem külföldről és egy új párkapcsolatról. Nehezen tudtam elképzelni, mivel akkor volt egy kapcsolatom, amiről azt hittem jól működik, de Te mindig mondtad, hogy egy utazás által ez a kapcsolat meg fog szűnni. Szeretném megosztani veled, hogy ez tényleg így történt. Találkoztam egy férfivel, aki külföldi, és nem sokára kiköltözöm hozzá és természetesen az akkori párkapcsolatom már a múlté. A mai napig gondolkodom, hogy az égiek, a karma, vagy a Te kezed volt-e benne, de legyen bárhogy is, az biztos, hogy tudásod felbecsülhetetlen, és köszönök mindent. Remélem Te is jól vagy, amint tudlak hívlak!

Anett


Name István
Date 2012-07-16 18:09:15
Location
Message Én egy pár hónapja voltam Kirillánál. Teljesen véletlenül találtam Rá. Életem egy nagyon nehéz időszakán segített át.Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert sokkal többet kaptam Tőle, mint amiért eredetileg felkerestem.

Üdvözlettel: István


Name Zsuzsa
Date 2012-07-15 12:13:04
Location
Message Egy kellemes megjelenésű és jó kisugárzású hölgyet ismertem meg Kirilla személyében. Kedves és valóban segítő a tevékenysége. Aki úgy gondolja hogy elakadt az élete egy ponton és kapaszkodót keres a kiúthoz, nála biztosan megtalálja.
Mindenkinek ajánlom őt.


Name Hartmann T.Izabella
Date 2013-08-21 16:30:56
Location
Message Kedves Kirilla,
nagyon sokat kaptam Öntől jóságból, tisztaságból, tanításokból. Kételkedő, inkább kíváncsi embernek tartottam eddig magam, féltem megtudni a múlt és a jövő összefüggéseit. Ön elvette a felesleges félelmeimet és olyan útravalókkal látott el, amik a magánéletem, a karrierem és az egészségem helyreállításában is segítettek, képes lettem változtatni és ezzel megújulni, sikeressé válni minden területen.
Kívánom, hogy az Égiek százszor adják vissza Önnek mindazt a jót, amit szerénységével, odaadásával ad ügyfeleinek. Ez az igazi Szolgálat!
Szeretettel:
Izabella


Name Nori
Date 2012-11-24 02:50:53
Location
Message Pár hete hívtam fel Kirillát, szeretettem volna tőle időpontot kérni. Igen csak meglepődtem mert azt mondta hogy személyesen már senkit nem fogad. Elkezdtünk beszélgetni és kiderült hogy minden munkáját távban csinálja meg.
Azóta eltelt két hét és nagyon meg vagyok elégedve. Kimagasló tudással rendelkezik. Persze ez az én tapasztalatom, nektek is hasonló sikereket kívánok.


Name lászló
Date 2012-07-19 09:09:52
Location
Message Egy tönkrement ,de még érzésekben gazdag párkapcsolat után teljessen hitetlenül és veszíteni való nélkül találtam rá a neten Kirillára. Kisebb töprengés után felkerestem. Ami elsőre megfogott és elgondolkodtatott az ,hogy egy fényképröl ,nulla infoból teljessen tökéletes és részletes jellemrajzott adott mind rólam ,mind a páromról. Miután elmondta ,hogy van esély helyre hozni a kapcsoltatunkat én is megszólalhattam. Azóta eltelt 1-2 hónapban újra együtt vagyunk és folyamatossan fejlődik a kapcsolatunk. Én továbbra is tartom Kirillával a kapcsolatot és mindig nagyon jó tanácsokat és meglátásokat kapok tőle (negatívot is beleértve). Bármi probléma vagy megtorpanás van hívhatom akár hétvégén is. Szóval egy biztos életem egyik legjobb döntését hoztam meg amikor felkerestem és nyugodtan mondhatom most már nem csak hiszem hanem tudom ,hogy létezik a mágia és a spirituális világ, legyen az jóslás ,átok vagy bármi más. Köszönöm Kirilla !!!


Name Zita
Date 2012-07-11 07:53:59
Location
Message Pár hete voltam a Kirillánál és az én tapasztalatom nagyon jó volt. Azt viszont sajnálom, hogy nem jósól kártyából. Fényképeket vittem hozzá és amit tudni akartam majd nem mindere kaptam választ. Szóval szerintem tud!
Persze ez az én véleményem.

Ãœdv Zita


Name Zsuzsi
Date 2012-07-11 08:24:42
Location
Message Több éve ismerem Kirillát és tiszta szívből ajánlom őt mindenkinek.Előtte nem hittem ezekben a dolgokban,de miután őt megismertem és tapasztaltam azt a tudást,képességet amivel ő rendelkezik nem akartam soha elhinni. De már hiszek benne! Azóta rendszeresen felkeresem ha problémám adódik. Ő nem csak jósol, nem csak meglátja a jövőt, hanem tanácsadásával,kedves,segítőkész hozzáállásával rávezeti az embert a helyes útra.Saját magam jövök rá az ő segítségével,hogy mit kell tennem,mi a teendőm,hogy rendbe hozzam a problémáimat. Olyan dolgokat tud,amit nem mindenki. Bíztatok mindenkit,hogy bátran keresse őt fel, nem fog senki csalódni! Amennyiben valakinek kérdése lenne e-mailemen keresztül válaszolok szívesen. nagykiszsu@gmail.com


Name Zsófi
Date 2012-07-24 11:39:37
Location
Message Nem is tudom szavakban leirni mekkora boldogság van most a szivemben....és mekkora segitséget kaptam én Tőle!!!
Utolsó kétségbeesésemben kerestem Kirillát fel és ahogy beléptem az ajtón elmondhatatlan nyugalom szállt meg!!!minden úgy volt és úgy lett ahogy ő mondta...és nagyon nagy biztonságot ad hogy bármikor számithatok rá....párkapcsolat terén voltak nehézségeim és mondhatom hogy ez a szerelemkötés egy életre szól....!!! Boldog vagyok!!!
Tudom bármikor felhivom tud nekem olyat mondani ami újra elindit a helyes úton!
hálás vagyok egy életre!!

köszönöm

sophie75@freemail.hu


Name Szilvi
Date 2012-09-10 06:27:57
Location
Message Kirillához párkapcsolatommal fordultam,kiderült hogy a kedvesemet az exe fekete mágiával megkötötte.(mindennapi veszekedések,a lányt vissza vette magához a munkahelyre,mikor füttyentett rohant és az sms a nap bármely szakában).Kirillával 2 hónapja már,hogy együtt dolgozunk és minden fantasztikusan alakul!!!Mindig megnyugtató vele beszélni és már végre elhiszem hogy minden rendben lesz párom és kösztem. Köszönöm Neked Kirilla! csinci@vipmail.hu


Name Tamás
Date 2012-09-21 04:15:32
Location
Message Nehéz megfogalmazni, hogy ki is, mi is Kirilla.
Különleges, szelíd erőkkel rendelkezik és ezeket a javadra úgy alkalmazza, hogy a legtökéletesebbet kaphasd meg az Élettől, a Világtól, a Szerelemtől, a Sorstól, a Mindennapoktól. Fejlett erkölcsi érzéke, hite és elkötelezettsége a jó iránt megkülönbözteti sok más, az ezotériában ténykedő embertől.
Pontos és őszinte tükröt tart neked, nem beszél mellé és nem hallgatja el a lényeget. Tudja vezetni a Sorsod, képes a megfelelő pillanatban csak a szükséges löketet megadni vagy éppen behúzni a fékeket. Gyógyít és átalakít: energiával, szavakkal és gondolatokkal. Megérez minden olyan rezgést, ami még csak éppen gerjed, ő már a végkifejletet is tudja. Sokat köszönhetek Kirillának, legyen az az üzleti vagy a magánéletem, mindig velem van. Szívből ajánlom, ha sikerre, boldogságra vágysz, keresd fel, benne bízhatsz!


Name Krisztina
Date 2013-02-15 08:04:53
Location
Message Szerelmi amulettet rendeltem egy ideje kirillától.
Ahogy a kezembe kaptam valójába nem éreztem semmit, de ahogy teltek a napok és a hetek a páromon folyamatosan kezdtem észrevenni a változást.
Kirillának csak annyi volt a kérése hogy higgyek az amulettbe és szívből akarjam amit szeretnék.
A párom sokkal kedvesebb igaz még csak 3 hete van nálam az amulett, mindenkinek ajánlom mert nekem segít köszönöm Kirilla.


Name Róza
Date 2013-02-27 04:49:42
Location
Message Kirillát párkapcsolatom megerősítése miatt hívtam fel pár hete. A Mágusnő a problémám megoldására amulettet javasolt, amit nagy örömmel elfogadtam. Azóta a párkapcsolatom napról-napra erősebb, és boldogok vagyunk együtt. A párom a tenyerén hordoz, sokkal gyengédebb, érzékibb mint eddig volt. Érzem, hogy nagyon szeret.
Hálásan köszönöm Kirilla!


Name Módos Béla
Date 2013-03-11 14:48:35
Location
Message Gratulálok az új, megújult oldalhoz!


Page 1 of 7 1 2 3 4 5 6 7