Gastenboek - Livre d'or - Guests book - Gäste buchen


Sign Guestbook   Back to PONCIANA Guesthouse

NameKatlego
Date2022-07-12
Locationclick picture for more information
MessageI wanted to book for two guest house for two couples from Friday the 15th of July 2022 till the 17th of July 2022


NameEvelien Vanmonfort
Date2019-08-21
Locationclick picture for more information
MessageAllerliefste Ronny & Yolande,
Allereerst wil ik jullie enorm feliciteren met wat jullie hier hebben opgebouwd samen. Niet alleen jullie toewijding en inzet, maar ook jullie als persoon maken het Ponciana Guesthouse en Pongoa Travel tot wat het is en jullie mogen hier zeer trots op zijn! Ponciana Guesthouse is een verblijf waar duidelijk jullie hart en ziel in zit en dat zie je in elk detail. Ik heb in nog geen enkel verblijf met zoveel plezier verbleven als hier. Heel jammer om te weten dat als we terug hier naartoe zouden willen komen het zonder jullie warme ontvangst zou zijn. Niettegenstaande dat ik jullie enrom veel plezier en succes wens in jullie nieuwe stekje. Pongoa Travel maakt het geheel volledig af. De keuze in activiteiten is zo enorm groot en ze waren allemaal, stuk voor stuk fenomenaal. Ik heb meerdere keren met mijn mond vol tanden gestaan; enorm vriendelijke en warme mensen ontmoet en zo zo veel bijgeleerd. Ik kon niet wachten tot de nieuwe dag begon voor een volgende indrukwekkende safari, gezellig stadsbezoekje of lekker etentje met jullie. Ik wil jullie enorm hard bedanken uit de grond van mijn hart om van mijn waarschijnlijk laatste familievakantie zo een onwaarschijnlijke mooie en onvergetelijke ervaring te hebben gemaakt !!! Tot heel heel snel - kusjes Evelien.


NameMarjolijn Vanmonfort
Date2019-08-21
Locationclick picture for more information
MessageLiefste Yolande & Ronny,
Allereerst duizendmaal dank voor de prachtige vakantie die jullie ons hebben bezorgd. Het was een reis om nooit te vergeten!! Wat hadden we geluk met zo'n wondermooie verblijfplek en een fantastische gastvrouw en gastheer. Jullie hebben duidelijk jullie hart en ziel in Ponciana gestoken om er een 'thuis' voor alle gasten van te maken. De kamers zijn geweldig en het ontbijt was ook meer dan in orde. Bedankt Ronny voor alle activiteiten - je was een fantastische gids. Ook jij Yolande, wist ons veel bij te brengen over Zuid Afrika en wist ons altijd te amuseren met jou verhalen. Natuurlijk mag ik Gina niet vergeten want zij was ook geweldig gezelschap!
Nog eens bedankt - ik wens jullie het allerbeste toe !!


NameWim Vanmonfort
Date2019-08-21
Locationclick picture for more information
MessageRonny & Yolande - We vroegen op het vakantiesalon om een mooie reis in Zuid Afrika en we kregen zooooveel meer!!!Elke dag was een nieuw hoogtepunt. Wat een fantastisch land! Natuur - cultuur - gastronomie, van de ene verbazing in de andere gevallen. Dit gevoel hadden we nooit gehad zonder het fantastische Ponciana Guesthouse - Yolande & Ronny - jullie hebben er iets geweldig mee gedaan. Ik heb al wat hotels, B&B's en guesthouses gezien in mijn leven, maar nooit voelde ik mij ergens op vakantie zo thuis als bij jullie. Ronny, bij jou was alls altijd tot in de puntjes geregeld: gids-reisleider-taxichauffeur, kenner van alles, maar vooral ook een warme mens, en de liefde voor Zuid-Afrika straalt van je af - ik denk dat je dat ook nooit meer verliest. Bedankt om dit alles met ons te delen. Yolande - jij bent werkelijk een vrouw uit de duizend, zeg maar tienduizend, met je geweldige verhalen hingen we aan je lippen. Je klare kijk op de dingen maakt alles zo logisch en eenvoudig. Het voelde onmieddellijk of we mekaar al jaren kenden. Je krijgt voor mij de prijs van de beste gastvrouw, kokkin, interieur-designer, entertainster - en dan ben je met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook nog eens de beste ouma ter wereld. Ik wens jullie veel, heel veel plezier, genot en geluk in jullie volgende stap en kan jullie niet genoeg bedanken voor jullie gastvrijheid. Hopelijk tot ziens!!!


NameVincent Corthout
Date2019-08-21
Locationclick picture for more information
MessageIk mocht samen met mijn vriend Jan komen genieten van dit geweldige guesthouse. Het geweldige zicht vanuit de breakfast area en de mooie gepersonaliseerde kamer gaven me direct een geweldig vakantie gevoel.
Dit allemaal in combinatie met de geweldige kookkunsten van Yolande en de prachtige trips met gids Ronny zorgden voor een onvergetelijke vakantie!Wij wuiven jullie nu gedag maar zeker tot heel snel weer ! En aan Sophie en Lebo, heel veel succes in jullie verdere carrière. Het ga jullie goed !!


NameJan Verbist
Date2019-08-21
Locationclick picture for more information
MessageReeds de 4 keer de gast van dit prachtige guesthouse .Het voelt steeds weer als thuiskomen. De fantastische kookkunsten van Yolande en de onuitputtelijke kennis van gids Ronny tilden het verblijf hier steeds naar een hoger niveau! Sophie & Lebo maakten de gezellige en familiale omkadering kompleet. 2 weken vakantie vlogen voorbij en we beginnen alvast af te tellen naar ons volgende verblijf. Bedankt Ronny en Yolande en tot snel !


NameFam Embrechts Simons
Date2019-08-21
Locationclick picture for more information
MessageYolande en Ronny Hartelijk dank voor jullie ontvangst in Ponciana Guesthouse Mooi uitgestippeld programma Alles was zoals wij hadden verwacht. Wij zijn blij dat we dit hebben mogen meemaken en nog wat van jullie Zuid Afrika ervaring hebben kunnen profiteren. Dank ook aan Malebo en Sophie.


NameFam Scott
Date2019-08-19
Locationclick picture for more information
MessageOnze reis is in één woord samen te vatten : AMAZING!!Wat een fantastische ervaring, super veel mooie momenten beleefd de big 5 gezien en zoveel meer. Dank je wel Ronny en Yolande dat jullie ons een super mooi Botswana en Zuid -Afrika hebben laten zien.! Volgend jaar komen we zeker terug! En dank je wel Sophie en Malebo voor jullie vriendelijkheid en behulpzaamheid.


NameBob Houniet
Date2019-08-19
Locationclick picture for more information
MessageAs always great services by de staff and it was good to greet again with Ronny & Yolande and experience their great hospitality.


NameSteve
Date2019-08-19
Locationclick picture for more information
MessageFantastische tijd beleefd met Ronny en Yolande. Alles was top!!! See you soon !


Page 1 of 73 1 2 3 4 > Last >>