Gastenboek - Livre d'or - Guests book - Gäste buchen


Sign Guestbook   Back to PONCIANA Guesthouse

NameLuc & Myriam
Date2008-01-21
Locationclick picture for more information
MessageDoemala,
Hoi Ronny & Yolande,
Was dat even schrikken, onze eerste kennismaking met Zuid-Afrika. Wij hadden daar een onderontwikkeld land verwacht met handenvol criminaliteit. Wat een teleurstelling. In de plaats vonden we een PRACHTIG land, met LEKKER eten, SUPER restaurantjes, ONGELOFELIJKE bezienswaardigheden, ADEMBENEMENDE landschappen, en niet te vergeten een ONGELOFELIJK MOOI GUESTHOUSE. Wat zijn we jaloers op jullie dagelijkse uitzicht bij het ontbijt!!! We hebben ons geregeld betrapt op het staan gapen met open mond naar zoveel moois, zelfs het zeldzame regenfrontje kon ons goed humeur niet schaden. Voor het eerst sinds onze reisgeschiedenis hebben we eventjes moeten slikken en een traantje wegpinken bij het vertrek, want na 10 dagen was dit voor ons geen vakantieadres meer, maar een home-adres geworden. De kwaliteit van jullie Guesthouse overtreft vele tophotels, de persoonlijke service voelt als een zalige donsdeken. Het stukje aards paradijs dat jullie daar gemaakt hebben is met weinig superlatieven te beschrijven, we raden iedereen aan om dit zelf te gaan bekijken. De combinatie tussen de facetten van het land, de mensen, het weer, de natuur en jullie guesthouse maken dit een zeer zeldzame diamant met een hoog karaat!!
De North West Province en Gauteng zijn misschien de minder bekende delen van Zuid-Afrika, maar wij gaan er mee aan werken om hierin verandering te brengen!!
Dus GET READY, jullie kamers zitten binnenkort altijd vol!!!!
XXX Myriam & Luc


Namevanessa en fleur
Date2007-10-14
Locationclick picture for more information
MessageLieve Oema en Oepa,
Ik wil jullie nog is bedanken voor de schitterende vakantie. Spijtig dat fleur haar eerste vakantie in Zuid-Afrika nooit zal onthouden, wat zou ze trots zijn op haar oema en oepa, ze zou tegen haar vriendjes en vriendinnetjes vertellen hoe fier ze wel is op jullie! Het heeft inderdaad zweet en veel tranen gekost maar het is schitterend wat daar in Ifafi staat! Lieve mensen allemaal, je moet het zien om te geloven! De prachtige en droomachtige kamers, elk hun eigen boodschap. Guesthouse PONCIANA is een paradijs waar je kan genieten en tot rust komen. De belgische gastvrijheid moeten jullie komen proeven, het is elke cent waard!
En tot slot, mama en papa Ronny, jullie mogen trots en fier zijn op jullie zelf, een dikke proficiat en chapeau.

Dikke kusjes en wij houden van je met hart en ziel

Je dochter en kleindochter


NameGerhard Genis
Date2007-10-14
Locationclick picture for more information
MessageWhat an experience to be treated like royalty by Ronnie and Yolande! The stay during their grand opening was absolutely superb. The room that we were hosted in, was comfortable, tastefully decorated and the bed...Stunning. Like "Grandma's featherbed"

As a person frequent traveler, I would rate Guesthouse Ponciana in the top quartile of all guesthouses that I've stayed within. The food, the wine, the room, the hospitality and the facilities, great!

Visit this undiscovered jewel in Hartebeespoort and treat yourself with a sundowner on the top deck and experience sunset as you can only experience it in Africa.

To all my friends around the globe, if you visit South Africa and not pop in to Ronnie and Yolande's guesthouse, your trip to Africa will not be complete!

Gerhard and Alet Genis
Eldopark
Centurion
Pretoria
South Africa


NameRuud & Ylona
Date2007-09-12
Locationclick picture for more information
MessageHallo lieve vrienden. Eindelijk is jullie droom gerealiseerd! Bloed, zweet en tranen heeft het gekost om dit allemaal te verwezenlijken. Het resultaat mag zeker gezien worden en nodigd uit tot een aangenaam verblijf bij jullie. We hebben jullie warmte en gastvrijheid gemist. Door een bezoek aan jullie site krijgen we weer dat gevoel van een warm gastvrij Belgisch welkom. Werkelijk schitterend en ongeloofelijk dat jullie dit klaargespeeld hebben. Hopelijk kunnen jullie, na deze zware periode, de rust vinden om er ook van te genieten. Dat hebben jullie zeker verdiend. We zijn aan het aftellen (we zeggen lekker nog niet hoeveel we nog moeten) en verheugen ons op een weerzien met jullie dat zeker snel zal gaan gebeuren.


Page 73 of 73 << First < 70 71 72 73