Koninklijke Eeklose Modelluchtvaart
teken gastenboek   

naamsven janssens
datum2021-09-04
plaatsclick picture for more information
boodschapBeste Koninklijke Eeklose modelluchtvaart leden en organisatoren ,
Bij deze wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor de mooie organisatie ter ere van mijn papa , hij heeft er van genoten . Zowel de demonstraties als de organisatie was een dikke pluim waard . Het was voor mij ook een emotioneel weerzien van de talrijke modellen die papa had getekend , ik was er zelfs sommigen van vergeten ! Bij deze zal ik jullie zeker nog eens bezoeken , ik wens jullie allen nog veel leuke vlieguren en een dikke dank U uit de grond van mijn hart ! Sven


naamPeter Ingels
datum2021-08-31
plaatsclick picture for more information
boodschapMijn oprechte dank aan het voltallige KEML team voor de 'Svenson Fly-In'. Een prachtig initiatief, perfect georganiseerd en een bijzonder hartelijk onthaal! Het was een bijna emotionele ervaring om na 30 jaar afwezigheid opnieuw te vliegen bij de KEML met m'n oude Wayfarer -gesigneerd door de Master himself- omringd door vrienden uit lang vervlogen tijden. 1000x dank!


naamJohan Vandenberghe
datum2021-08-29
plaatsclick picture for more information
boodschapBeste organisatie van de Svenson-dag op 29/08/21. Wat een prachtig initiatief! Ik ontmoette er heel wat oude bekenden waaronder de iconen van de Belgische modelluchtvaart zoals Leon Janssens, Philip Avonds, Guy Vanderschelden en nog vele andere minder bekende maar daarom niet minder enthousiaste modelvliegers. Wat me nog het meest plezierde is dat ik foto's kon maken van een Coxy, een Channy, Pinto en Twinny. Allemaal modellen die ik bouwde en vloog in de jaren 80-90 en waarvan ik al mijn foto's ben kwijtgeraakt. Een gemeende dankjewel aan de hele organisatie! Hopelijk komen er nog dergelijke edities in de toekomst.


naamwebmaster
datum2021-08-14
plaatsclick picture for more information
boodschapLaat hier jullie ervaring achter met onze club. Aangezien ons vorig gastenboek ons in de steek liet beginnen we maar opnieuw.