LET OP!!!  Vergeet niet jullie E-MAIL adres achter te laten anders kan ik jullie niet contacteren!!!!

Sign Guestbook   Back to Traveling through West Canada

NameIngrid
Date18-09-17
Locationclick picture for more information
City/TownGenk
MessageVolgende zomer hebben we enkele dagen Vancouver Island en Vancouver gepland. Via het AA forum ben ik op je site terecht gekomen. En wat lees ik nu? Je komt uit onze buurgemeente. Small world.
Super bedankt voor de vele tips op je site!
Groetjes,
Ingrid


NameSandkuyl Rieky en Aloys
Date29-09-16
Locationclick picture for more information
City/TownRiekysandkuyl@hotmail.com
MessageHallo Anne,
Morgen vliegen we jammer genoeg alweer naar huis. Wij willen je bedanken voor je goede beschrijving van de route en alle bezienswaardigheden onderweg. We hebben je adviezen zowat allemaal opgevolgd en dat is ons heel goed bevallen. We hebben een prachtige reis gehad. Hartelijk dank!
Groetjes,
Aloys en Rieky Sandkuyl


NameConny Talboom
Date19-01-16
City/TownRotterdam
MessageBeste Ann, wij willen laatste week april en eerste week mei de reis van Vancouver naar Calgary doen. Weet je of de wegen dan goed begaanbaar zijn? Hebben we nog sneeuwkettingen en/of winterbanden nodig, zijn die veplicht? Hoop dat je het antwoord hierop weet. Met vriendelijke groet, Conny


NameDominiek en Lief Beerens Jansen
Date25-06-15
Locationclick picture for more information
City/TownMerksplas
MessageBeste Ann

we hebben jou trip van Britisch Columbia gebruikt als leidraad voor onze rondreis afgelopen 3 weken in juni 2015. Voor ons was dit een zalige reiis met ontzettend natuurschoon. Kortom we hebben ervan genoten en komen zeker terug naar BC
gr
Dominiek Lief


NameKris en veerle Jacobs-peters
Date21-06-15
Locationclick picture for more information
City/TownSint-Katelijne -Waver
Message19/7 vertrekken wij op onze 'ontdekkingsreis' naar Canada. De éérste grote verre reis, omdat onze zoon Joric 18 geworden is en het middelbaar afsluit. Voor hij het volgende hoofdstuk aanvat mag dat wel met een super reis gevierd worden smilie als ik jouw blog en site bekijk, ga ik tijd en ogen te kort hebben!!! Prachtige site! Proficiat!


Namelia de wilde
Date04-04-15
Locationclick picture for more information
City/Townnieuwrode
MessageDag Ann, 'k blijf met interesse je berichtjes uit Vancouver volgen. Gefeliciteerd met jullie 'jubileumke' 15 jaar Vancouver.
Vancouver/Island staat op mijn reislijstje voor 2016. smiliePrivate Message added 26-01-15


NameHenk en Anja
Date16-11-14
Locationclick picture for more information
City/TownHoogwoud
Websitehttp://classicracewinkel.nl/
MessageHallo Ann, we zijn ons aan het voorbereiden op onze Canada reis in juli 2015. Wat een feest om op je website rond te struinen en wat een leuke tips. De voorbereiding is op zich al een rondreis op zich. De komende maanden zullen we zeker nog vaak je website raadplegen. Alvast heel veel dank voor de energie die in je website is gestoken en de prachtige foto's. Groeten Anja en Henk smilie


NameRoger Vroom
Date29-09-14
Locationclick picture for more information
City/TownWuustwezel
MessageHallo Ann

Samen met een vriend heb ik van 4 september tot 22 september een fantastische rondreis gemaakt door Brits Columbië en Alberta . We zijn in Vancouver vertrokken met een huurwagen die we daarna in Calgary weer hebben afgeleverd. Dank zij je prachtige en zeer praktische website en een aantal reisgidsen heb ik me vooraf goed kunnen voorbereiden op deze reis. Ik had enkel de vlucht en de huurauto geboekt vanuit België en we hebben geen problemen ondervonden bij het vinden van logies. We hebben echt genoten van de prachtige natuur, de vriendelijke mensen en het mooie weer in september. Ik kan geen minpunten aanhalen, echt een aanrader. Spijtig dat het zo lang vliegen is vanuit België.

Groetjes en bedankt

Roger


NameLieve
Date10-09-14
Locationclick picture for more information
City/TownIngelmunster
MessageHallo An,
Momenteel maken we een rondreis door BC en Alberta en we gebruiken deze blog elke dag om onze route en stops uit te stippelen. Uw tips komen heel goed van pas en we kunnen zo nog meer genieten van dit prachtige land! Hartelijk dank hiervoor!
Groeten, Chris en Lieve

PS. We hebben eigenlijk nog een vraagje: is de lange rit naar Tofino het waard om er 1 dagje te verblijven? Onze laatste nacht hebben wij nog niet gereserveerd en we twijfelen of we een nacht langer in Victoria zouden blijven of dat we naar Torino zouden rijden. Wat is uw mening?


Page 1 of 4 1 2 3 4 >