Írok a Vendégkönyvbe   Vissza Ban Sabai Thaimasszázs

NévKiss Andrea
Dátum2016-02-28
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetKarácsonyi ajándék gyanánt kaptam a családomtól a masszázs "kupont". Nem csalódtam, sőt többet kaptam, mint amire elsőként gondoltam, kedves, meleg fogadtatás már az érkezéskor, a masszőrhölgyek is kedvesek voltak. Én olajos masszázst kértem figyelembe véve, hogy mennyire stresszes vagyok már az első pár perc után éreztem, hogy minden egyes érintéssel lazulok. Még másnap és harmadnap és éreztem a masszázs jótékony hatását, köszönöm, ajánlani fogom önöket és biztosan vissza térek, hogy másfajta masszázst is kipróbáljak. smilie smilie


NévVendég01
Dátum2012-10-05
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetA kecskeméti szalonban voltam, ami egy kicsi, de hangulatos előtérből és ezzel egy légtérben lévő függönnyel elválasztott három kezelőhelységből áll. Hátfájásos panasszal jelentkeztem masszázsra. A recepciós Hölgy nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, árakról, az ajánlott kezelésről, a várható javulásról.
Az első alkalomra nem a tradícionálist, hanem az olajos masszázst ajánlotta, így ez mellet döntöttem. Bekísért az egyik függönyös részbe, és jó pihenést kívánt. A thai lánynak elmondta, hogy olajos masszázs lesz, aki angol-magyar kevert üdvözléssel fogadott. A kezelés ideje alatt kedvessen érdeklődött, hogy jó-e, nem fáj-e?
Ő tört magyarsággal, én + tört angolal próbáltunk több,kevesebb sikerrel kommunikálni, de a lényeget megértettük. A 60perces kezelés nagyon gyorsan, és kellemesen telt. A fizetés után még egy csésze teával is megkínáltak.
Igaz, kicsit illúzióromboló, hogy a lányok megjelenése, enyhén szólva, kontyos ételszagú bejárónőre hasonlít, ellentétben a nyugati emberek álltal elképzelt, csinos, hosszúhajú, szattén öltözetű illatos hölgyekkel szemben.
Gondolom Ők nem csak ilyen téren nyújtanak szolgáltatást smilie , de mégis kicsit dobna az összhangon, és a nyelvismereti hiányosságok miatti kellemetlenségeket is tompítaná, szerintem.

Mindent egybevéve, nagyon jól éreztem magam, és bátran ajánlom másoknak is.


NévAdmin
Dátum2011-07-17
Lakhelyclick picture for more information
ÜzenetTeszt