Hallo allemaal,

Hieronder kun je een berichtje achterlaten in ons gastenboek wat door ons enorm gewaardeerd wordt.

Alvast bedankt voor je berichtje.

Liefs Dirk en Claud

teken gastenboek   terug naar website

naamDanielle
datum2017-06-01
plaatsclick picture for more information
boodschapJeetje ik volgde lange tijd Dick omdat ik dacht wat hij kan kan mijn Ab ook. Vandaag dacht ik opeens hoe zal het zijn en dan
lees ik dat ook Dick ondanks all zijn positiviteit is overleden. Wij Hebben net als jullie alles uit het leven gehaald. En dan toch en dat klinkt raar maar jullie zullen het snappen dood gewoon dood geen herinneringen meer maken.
Ab is 25 november 2016 op 55 jarige leeftijd overleden. Mis hem vreselijk het nooit meer compleet zijn echt bizar moeilijk. Doe echt vreselijk mijn best heb de liefste kinderen die het leven gelukkig leefbaar maken. Maar wat is het leven opeens minder leuk zeg. Niet even op zomerse avond samen wijntje in de tuin en fijne gesprekken samen het is gewoon doodstil.
Wil iedereen die van Dick hield Heel veel kracht toewensen, snap wat jullie meemaken en dat is hard keihard. šŸ’—


naamMarcel Korstanje
datum2017-01-18
plaatsclick picture for more information
boodschapLieve familie Jolen,

Sterkte met het verlies van jullie vader en echtgenoot.
Ik ken Dirk vanuit mijn tijd als beginnend makelaar in Eindhoven waarbij hij mij en Olav Rekoert klaarstoomde voor de beƫdiging.
We kwamen dan bij jullie thuis en het was altijd gezellig. We werden vervolgens beƫdigd hetgeen mede te danken aan Dirk.
Ik ben in 2008 verhuist naar Middelburg (Zeeland) en toen ik hoorde dat Dirk ziek was, heb ik nog enkele malen contact gezocht waarbij hij eigenlijk positief in het leven stond en vertelde over zijn fijne gezin. Gisteren vroeg ik aan een collega hoe het met Dirk ging en hoorde dat hij is overleden.

Dirk zal altijd positieve herinneringen bij me oproepen.
Veel sterkte!

Marcel Korstanje


naamAnoniem
datum2015-04-12
boodschapIk mis jullie berichtjes! Het doet me altijd goed om te horen dat het goed met Dirk en dan ook met jullie gaat. En uh... natuurlijk zijn foto's van jullie en de kids ook altijd weer geweldig om te zien. Keep us informed! Love to see your love!


naamGabrielle schmitz
datum2015-03-03
plaatsclick picture for more information
boodschapHoi Dirk,

Gisteren was je zakelijk bij ons. Je verhaal over je ziekte greep me en je vertelde over je blog. Heb net staan lezen heel goed en moedig van je, wel heftig.
Veel sterkte en kom maar snel een goed glas wijn drinken en een lekker sigaartje roken.
Geniet van alle mooie dingen.

Groetjes Gabrielle en Arjan die uit geldrop nr 96geheime boodschap toegevoegd 2014-09-25


naamNetty
datum2013-01-19
plaatsclick picture for more information
boodschapHallo

Zonet je resume'2012 gelezen Ik dacht hoe zou het met Dirk en zijn gezinnetje zijn
Met tranen in mijn ogen....het doet me heel wat om je verhaal te lezen Het pakt me Mijn man is afgelopen 18 augustus 2012 overleden ook longkanker we hebben het van dichtbij meegemaakt moeilijk voor ieder ....Dirk je staat voor een moeilijke keuze ik wens je veel sterkte geniet zolang als je kan .....

Gr.Netty


naamEsther Peressoni
datum2012-12-02
boodschapVolgens mij kun jij je weer voorbereiden op een volgende snowvakantie....jeetje, dat had jij echt niet verwacht! Er bestaan nog steeds van die kleine wonderbaarlijke dingen smilie
Ik mis wel het laatste kwartaal....ff weer verhaaltjes maken smilie


naamRob en Tries
datum2012-07-17
plaatsclick picture for more information
boodschapGod Damn....Dirk & Claud,

Iedere keer als ik die verhalen lees, springen de tranen in mijn ogen.

Ik vind het vandaag na de uitslag van afgelopen maandag zo bijzonder.....dat het zeg maar "goed gaat"....en dat jullie zo sterk zijn.

EEN HELE GROTE RESPECT!!!!

We spreken elkaar te weinig, maar leven mee...en denken regelmatig aan jullie.

Groeten,
Rob en Tries


naamMieke en Jan Maenhout
datum2012-05-09
plaatsclick picture for more information
boodschapBeste Dirk,

Een aantal weken geleden heb ik (Mieke)telefonisch contact met je gehad en heb je verteld over je ziekte. Ik vond het verschrikkelijk en heavy. Wat kun je zeggen, ik vind het moeilijk. Dus ik houd het kort: Carpe Diem en probeer te genieten (voorzover dat kan)van de tijd die je nog hebt samen met je vrouw en kinderen. Wij wensen je heel veel sterkte en bedankt voor de prettige samenwerking.

Lieve groetjes,
Jan en Mieke Maenhout, Geldrop


naamJacqueline Hendriks
datum2012-05-07
plaatsclick picture for more information
boodschapHoi Dirk en Claudia

Ik ben hier terecht gekomen via jullie website over de Brits korthaar en heb zelf een Ragdoll cattery.
Ik wil jullie beide echt complimenteren met het idee om deze site te gaan maken. Want inderdaad het is vooral voor jullie kinderen echt veel en veel meer dan die foto aan de wand waar jezelf over schreef. Ik krijg zowiezo een warm gevoel omdat ik merk dat jullie deze Ggrrrmm situatie echt samen aangaan. Ik ken jullie niet hooguit misschien elkaar op show ooit ontmoet maar wat komen jullie als een warm rijk gezin over. En met rijk bedoel ik geen geld. Nee rijk omdat jullie het vermogen hebben om dit samen op te pakken voor de kinderen en elkaar. Ik hoop Dirk dat je nog de tijd met zo min mogelijk pijn en redelijke energie mag krijgen om het onomkomelijke goed af te kunnen sluiten. Zoals jij het voor je gezin zou willen. En claudia ik hoef je niet te vertellen dat je ieder moment moet pakken die je nog hebt samen. Maar denk ook echt aan jezelf want als naaste van een zieke heb je het zwaarder dan men bij stilstaat. Ik hoop niet dat jullie deze mail als bemoeien zien want dan gooi hem snel weg. In dit soort situaie's is het niet altijd makkelijk goed te reageren. Maar geloof me als ik zeg dat ik oprecht jullie met warmte iedere dag die jullie nog hebben wil toewensen.
en een site die nooit echt af zal zijn door iedere herinnering die er later steeds bij zal komen.vol mooie herinneringen voor claudia en de kinderen.
Lieve groetjes Jacqueline


bladzijde 1 van 12 1 2 3 4 > laaste >>