Sign Guestbook   Back to Silene.no

NameRonny B. Kvam
Date2009-05-26
Locationclick picture for more information
MessageHei

Hva er dine planer for høsten nå som din permisjon løper ut? Er du interessert i å returnere til dine våpenbrødre, eller tenker du å si opp ved å la permisjonen løpe ut tiden?

Hører gjerne fra deg, da vi helt klart vil ha bruk for din kompetanse til høsten!

Kontakt meg ASAP på e-post eller telefon (+4755503313)

Vennlig hilsen
Ronny B. Kvam
Personelloffiser UVBV


NameMamma.
Date2009-05-16
Locationclick picture for more information
MessageHurra for den 17.mai.Hurra for Aleksander Rybakk frå Oksvall,naboen til Elisabeth,Frode,Martin og Marius med familiar.Han vann den internasjonale finalen i Grand Prix med 180 poeng, dobbelt så mange poeng som nr 2.Han har med fele og tre frikarar som dansar halling.Det har akkurat vore innslag frå samfunnshuset.Der har vore storskjerm.Gratulera med dagen.


NameMOR
Date2009-05-16
Locationclick picture for more information
MessageHei i hyggelege Italia.
No må vi få litt fart på gjesteboka att.Dei nynorske mødrene går føre.Så kjem alle andre kjentsfolk etter.
Vi har hatt strålande vårver med sterk vind her i lang tid.I kveld skya det til.Vonar sola finn vegen hit til i morgon.Eg har stroke skjorta og er klar til å gå i tog.Den som går for Henrik Wergeland kan ikkje bare gje seg.
Trygve tok sin bunad med seg og skulle feire i hovudstaden.
Rolf kjem i morgon også skal den harde kjerne feire kvelden i Luntevika.
Vonar de finn fram flagg og feirar de og.GOD 17.MAI:


NameMamma Siri Anne.
Date2009-05-15
MessageGodt at alt er vel.Her er det no fin temp.og midt i pollen sesongen. Ole Marius seglar i Son fortsatt.No har kongen vore med dei tre helgar.Det har vore kjempefint, han har mykje kunnskap om segling som han formidlar. Terje og ungane er på båttur i helga. Innebandy sesongen er no ferdig for Kjell Inge og fotballkampane er i gang.I morgon er det jobbing på Kiwi.Den 4. juni har han oppkjøyring. Etter det er han kanskje meir sjølvhjelpen? I morgon er det beising av dekke og rekkverket på verandaen.Håpar å få unna ein del uten regnbyer. Mormor helsar og takkar for kortet.Ho skal til Førde med tante og onkel til Maria og Thomas i helga. Ha ein fin 17.mai og kos dykk. Klem.


NameRoss McCulloch
Date2009-05-01
Locationclick picture for more information
MessageHello Eli and Jorn - I have been following your tour since before Christmas. You look to be having a great time. I presume you are expecting to be back in Norway mid year. Its going to be hard to go back to normal life after 3 years sailing and travelling. Anyway, best of luck on the rest of your tour.
cheers
Ross


NameKjersti, Espen og Nora
Date2009-04-27
Locationclick picture for more information
MessageHei dere to. Vi har spent fulgt med dere opp Rødehavet,dere er jammen tøffe! Velkommen til Europa! Iospinno har ikke vært på vannet siden vi kom hjem høsten 2007, så sjauen har begynt. Pussing og båndstoff var helgas prioritet, neste blir fikse på lakken som fikk seg en real stripe etter storm i Irland på hjemveien. Vi kommer gjerne å møter dere i sommer, bare si i fra når og hvor, så kaller vi opp på 69 smilie


NameSølvi
Date2009-04-25
Locationclick picture for more information
MessageHei Jorunn!
Tusen takk for mailadresse, da har jeg sendt mail. Vi ligger i Athen, og forbereder båten -og slapper av! Godt etter de siste ukers jobb.. God tur til Rhodos, og lykke til med varmovnen! smilie Hils så mye til Rolf!

Sølvi ;o)


NameMarianne H. Tverbakk
Date2009-04-21
Locationclick picture for more information
MessageHei begge to! For en tur dere har hatt opp Rødehavet! Er ikke misunnelig, men beundrer dere!
Ønsker dere hell og lykke videre i Middelhavet, som også kan være tøff, men dere takler dette supert. Kan du Eli sende meg mailadressen deres?
Ha fine dager og ta vare på hverandre!!!

Klem fra Marianne smilie smilie


NamePAMPERO
Date2009-04-20
Locationclick picture for more information
MessageHi, Pleased to hear you're travelling OK, albeit with a few boat problems. We've just arrived back in Langkawi after our three Thailand months. It is really, really hot here now and hard to cope with. We will write more soon. Love from gabby and Gus.
PS. Have you crossed paths with our good friends from SV Mischief?


NameArne Løvik
Date2009-04-14
Locationclick picture for more information
Messagesmilie Wow! Jeg har lest alle dine Reisebrev... utrolig fint. Sitter her på nattevakt og drømme meg helt bort smilie
God tur videre til dere begge.
Arne


Page 3 of 3 < 1 2 3