LET OP!!  Vergeet jullie e-mail adres niet achter te laten, anders kan ik jullie niet contacteren!


Sign Guestbook   Back to Ann in Beautiful British Columbia

NameAnnemarie Hottentot
Date14-09-2014
MessageIk was al een poosje niet meer op je blog geweest. Je post veel mooie foto's op FB ook! Wat een leuke verandering , de website! Prachtige foto's natuurlijk weer. Mijn vriendinnetje van hier gaat naar Burnaby verhuizen... Die kom ik vast een keer opzoeken en dan lijkt mij een high tea met jou best gezellig! Ik hou je op de hoogte!


NameDominique
Date01-08-2014
Locationclick picture for more information
Town/CityRoosdaal
MessageHallo Ann,
Fantastisch verhaal, en prachtig gezin. Echt waar.
Ikzelf ben reeds 47 gehuwd en 3 dochters. Maar Canada is nog steeds mijn droom. Ik zoek dikwijls naar opportuniteiten om daar te kunnen werken, maar dat is zeker niet gemakkelijk te vinden. Je kan moeilijk solliciteren vanover de zeeā€¦
Ik ben boekhouder van opleiding mijn man IT er op zelfstandige basis.
Kan je me enige raad geven van hoe begin ik eraan. Hoe kan ons dit nog lukken..
Indien je enige tips hebt, graag.
Ik volg je blog en je prachtige foto's zeker nog.. smilie


Namedini
Date27-05-2014
URL/Websitehttp:// blog.seniorennet.be/creapsp/
Town/CityHolland
MessageHallo, erg mooi blog, groetjes Dinl


NameMariella Prins
Date24-12-2013
Locationclick picture for more information
Town/CityEtten-Leur
MessageVoor jullie drietjes fijne kerstdagen en een goed en gezond 2014 van Anton en Mariella Prins.
Ik volg al een tijdje jouw blog ik geniet er echt van .Als we jonger waren geweest kwamen we ook die kant uit.Maar nu we wat ouder worden [ik 61 en Anton 63] was dat wat makkelijker.Wat word Ava gauw groot he.Een mooie meidje.Wij komen al 9 jaar naar Canada in Junie dit jaar ook weer. Vroeger wilden we al naar Canada maar ons eerste kind was geestelijk gehandicapt en de voorzieningen waren toen niet zo goed als hier. Misschien straks als mijn man pensioen heeft 1/2 jaar hier en een 1/2 jaar in Canada. Je blog en foto's zijn heel mooi.

groetjes van Anton en Mariella Prins.


NameMichelle Maes
Date10-10-2013
Locationclick picture for more information
E-mailmichelle_maes@hotmail.com
Town/Cityardooie
MessageBeste Ann

Wat een geweldig verhaal! Ik had tranen in mijn ogen toen ik het las, omdat dit me allemaal heel nauw aan het hart ligt.
Ik heb namelijk zelf een gelijkaardig verhaal, alleen is het mijne nog maar net begonnen. Begin dit jaar heb ik besloten om naar Canada te gaan als toerist, daar heb ik na 1 maand verblijf de man van mijn leven leren kennen en ook vrijwel direct bij hem ingetrokken. Ik heb toen 3 maand bij hem gewoond en we zijn er allebei tot over onze oren verliefd en het klikt supergoed. Nu ben ik terug 'thuis' en ben ik aan het kijken om weer naar Kenny terug te gaan. Ik had graag een work-holiday visa gehad, maar deze zijn voor dit jaar al allemaal weggegeven en zou ik moeten wachten tot midden Januari om die aanvraag in te dienen. Dus denk ik eraan om gewoon met een toeristenvisum te gaan voor 6 maand en daarna hopelijk nog kunnen verlengen. Ik hoop echt met hart en ziel dat ik bij de douane niet terug gestuurd zal worden naar belgie. Heb je enkele tips voor mij? Zoals wat allemaal te zeggen en niet te zeggen bij de emmigratiedienst?
mvg michelle


NameAnneMarie
Date22-09-2013
MessageHoi Ann, Wat een lange blog met leuke verhalen. Als ik al dat water zie mis ik dat wel een beetje hier in Airdrie. In Nederland woonde ik ook niet ver van de kust. En natuurlijk mooie foto's: Balancerende rob, zonsondergangen en Ava altijd vrolijk! Was weer genieten!
Groetjes XX


Namejan
Date15-09-2013
Locationclick picture for more information
E-mailjan_dinka@hotmail.com
URL/WebsiteNederland
Town/CityAlmelo
MessageDag Ann. Mijn naam is Jan en kom uit Nederland. Ik heb begrepen dat je een verpleegkundige bent en misschien kun je mijn vraag beantwoorden. Nou is het zo dat we al een paar jaar met de gedachten lopen om te emigreren naar Canada. Nou is ons verteld dat er in Canada een grote vraag is naar afgestudeerde mensen is die met mensen met autisme kunnen werken/begeleiden. Mijn vrouw zit in dit werk en doet dat al een aantal jaren met veel plezier. Ze werkt met jongeren tot 21 jaar. Is het zo dat er veel behoefte is naar begeleiders. Ik hoop dat je hier eens navraag over wilt doen. Alvast mijn dank. Met vriendelijke Groeten, Jan


NameAnneMarie
Date30-06-2013
MessageHi Ann, je foto's zijn helemaal niet te zien. En ik kijk ze met plezier, want naast Verpleegkundige ben je een fantastische fotografe! Of ligt het aan mijn instellingen, normaal zag ik alles.

Wij in Juni zoveel regen gehad, maar nu heerlijk zomer weer. Voelt aan als vakantie!


NameFransje
Date13-05-2013
Locationclick picture for more information
Town/CityCuracao
MessageHallo Ann.
Via via kwam ik bij jouw blog.'k Ben een reis aan het plannen. Onze zoon woont in Vancouver en wij gaan er in juli weer heen. Het is steeds weer genieten als we daar zijn. Wat een schitterend land.
Eerst maken we een rondreis van Seattle WA-Eureka en dan door naar Vancouver. Super leuk om jouw belevenissen te lezen en die prachtige foto's te bekijken.
Geniet van dit geweldige land en van elkaar!
Zonnige groetjes uit Curacao, Fransje


Nameseda
Date21-03-2013
Locationclick picture for more information
Town/Citykrommenie
Messagebeste ann

Met veel plezier lees ik je website
Er staat heel veel nuttige informatie op
Wij gaan in juli naar canada toe
We blijven bij familie in burnaby gaan naar vancouverisland en een aantal dagen naar de rockies
Ga nu bij nu uitzoeken wat ik perse wil zien

Wat een schattig dochtertje hebben jullie
Zal zeker nog heel wat keren op je website komen om ideeen op te doen
groetjes seda


Page 2 of 11 < 1 2 3 4 5 > Last >>