De blog van Jits

teken gastenboek   terug De blog van Jits

naamloek thoolen
datum2012-07-22
plaatsclick picture for more information
boodschapJa de tijd gaat snel vergeten doe ik je niet.


naampien
datum2011-12-08
plaatsclick picture for more information
boodschapLieve Jits,

Ik dacht ik schrijf hier maar weer eens, hoewel ik altijd al met je communiceer, dat weet je. Maar een vriendin van mij, Eva, had te horen gekregen at ze borstkanker had en even leek het ook helemaal de verkeerde kant op te gaan. Vanochtend kreeg ze het nieuws dat ze geen uitzaaingen heeft. Ik ben echt heel blij voor haar en tegelijkertijd zo verdrietig. Waarom moest jij dan wel doodgaan? Waarom hielpen kaarsjes bij jou dan niet? Wat is hiervan in hemelsnaam de reden? Niks waarschijnlijk en ondanks dat alles heb je me zoveel gegeven doe laatste drie zomermaanden. Het was zo'n mooie tijd en ik ben nog altijd zo verdomde trots op je. Hoe je dat gedaan hebt, hoe je je gedragen hebt, hoe je het voor ons makkelijk hebt gemaakt, altijd het zonnetje was. En daarom ben je voor mij nog steeds, elke dag, op elk moment als ik de zon zie of even niet zie, mijn inspiratie. Maar het was leuker geweest als je gewoon hier was. Ik mis je lieverd. Wij allemaal en we denken nog steeds aan je en zien je in Mees, met wie het goed gaat.

kusjes,
Pien


naamPien
datum2010-06-02
boodschapUitnoding voor Jitske's Schilderfeest

Lieve vrienden van Jits. Zondag 20 juni 2010 wilen wij samen met jullie Jitske's verjaardag vieren in de tuin van Rhijngeesterstraatweg 1 in Oegstgeest. Dit keer staat het feest in het teken van Jistke's net opnieuw ontdekte passie en talent: schilderen. Om 11.00 is iedereen welkom om met ons schilderen in de tuin van Rhijngeesterstraatweg 1 te Oegstgeest. Wil je komen, maar niet schilderen, dan ben je vanaf 14.00 uur welkom.

We hebben niet ieders mailadres, dus beschouw dit als een uitnodiging.
Mail even of je komt: info@wendelienvoogd.nl

Karin, Pien, Jan en Evelien Voogd


naamBarbara de Vlam
datum2010-05-29
boodschapEen paar weken geleden heb ik eindelijk, na een zeer lange zoektocht, mijn dagboekjes gevonden van vroeger, waarin Jitske ook veel in heeft geschreven! Het maakte me heel verdrietig, want ik wou zo graag dat ik dit nog met Jitske kon lezen, zodat we samen nog veel lol konden hebben hierover.

Liefs,
Barbara


naamFrederike
datum2010-05-26
plaatsclick picture for more information
boodschapDag lieve vrienden en familie van Jitske. Ik denk nog heel vaak aan Jitske, en met een schok bedacht ik me dat het bijna twee jaar geleden is dat zij het grote feest voor haar vrienden en familie gaf. Ik ging even terug in de tijd - op deze website - en las het lieve berichtje van Jitske zélf van 29 mei 2008 en werd weer getroffen door de liefde die er uit spreekt voor de mensen om haar heen. Mees en Richard, ik hoop zó dat het jullie goed gaat! Dit geldt natuurlijk ook voor Jitske's ouders en zussen. Veel liefs voor jullie allemaal,
Fré


naamPien
datum2009-08-08
boodschapGisteravond waren we - mamma, pappa, Karin en ik - bij een concert van Wende Snijders. Omdat we op de avond voor je sterfdag samen naar muziek wilden luisteren en omdat Wende Snijders met haar passie en levenskracht wel bij jou past. Ik denk dat je het heel mooi had gevonden en ik had het gevoel dat je er bij was, zoals je er steeds een beetje bij bent. Tijdens de vakantie in Frankrijk toen je als zwaan in het meer steeds even polshoogte kwam nemen. Deze winter, toen je foto mij vanaf alle plekken in huis volgde en je ogen mij steunden, me troosten, me kracht gaven. Op een zomermiddag als ik samen met Zé naar de wolken kijk en probeer te ontdekken op welk wolkje je zit. Lieve Jits, ik begrijp er nog steeds niet veel van, maar ik ben blij dat je nog steeds in de buurt blijft.


naamElise
datum2009-06-19
plaatsclick picture for more information
boodschapje geboortedag,je trouwdag.Het had vandaag een feestdag moeten zijn.


naamPien
datum2009-06-08
boodschapJitske rookte al jaren niet meer, dus van dat peukje betwijfel ik, maar die fles zal er wel ingaan, denk ik.


naamPieter
datum2009-06-06
plaatsclick picture for more information
boodschapJitske en Martin die nu samen een peukje doen, da's onvermijdelijk... En een fles cassilero del diablo. Geef ze eens ongelijkgeheime boodschap toegevoegd 2009-05-24


bladzijde 1 van 39 1 2 3 4 > laaste >>