Sign Guestbook   Back to ahba

Namehafiz
Date2011-11-06
Messagewebsite yg sangat padat dgn ilmu pengetahuan.terima kasih byk2 smilie


Nameanak angkat
Date2008-09-11
Locationclick picture for more information
Messageassalamualaikum
tahniah atas kepandaian ayahanda buat laman web. saya pun tak reti nak buat. kalau senang ayah ajar lah saya, ok. kirim salam pada bonda dan semua keluarga di sana. smilie smilie smilie


Nameorang malaysia
Date2008-01-14
Locationclick picture for more information
Messagetak de ape perubahan pun. dari dulu sampai kini cam tu jee. ok selamat maju jaya smilie smilie smilie smilie


Nameanak mamee
Date2007-05-22
Locationclick picture for more information
Messageok jugak
tapi tu cara lama, tak pee lah baru belajar kan.
muga papa mama sukses selalu. ok byy smilie smilie


Nameadikmu
Date2007-02-24
Locationclick picture for more information
Messagetahniah atas kejayaan abang ahba menyiapkan laman web ini. saya pun tak tau nak buatnya.walau pun selalu juga mengadap komputer. betul tu kalau tak sungguh sungguh mana nak capai kejayaan. ok tahniah sekali lagi. lain lain no komen. ok tu jee
assalamualaikum. smilie smilie smilie


Nameanak malaysia
Date2007-02-19
Locationclick picture for more information
Messageassalamualaikum
pee khabar ahba
semuga sihat selalu dan riang bersama keluarga yang tercinta. tahniah atas kejaayaan anda. walaupun anda tak kenal saya, tapi saya memuji kebolehan anda. tak semua orang seperti anda boleh melakukan ini semua. tahniah saya ucapkan. smilie


Namepanca sitara
Date2007-02-19
MessageNokomen
tahniah atas kejayaan anda
semuga anda akan lebih berjaya lagi di masa hadapan dan dapat mendidik anak anak bangsa menjadi insan yang berguna
Assalamualaikum smilie


NameAnak Ahba Yang [email protected]
Date2007-02-16
Locationclick picture for more information
MessageAssalamualaikum [email protected][email protected]
adik-adik yang tetap diingati...

Well..tahniah atas kejayaan melakar laman web keluarga yang sederhana kepulauan...tak kisah walaubagaimana cara persembahannya..dan itu permulaan yang sangat baik...dan rajin-rajin la ngadap PC yeee..so dari situ boleh improve dari masa ke masa...mungkin abha leh try rekacipta kat di myspace.com kat situ diap leh masokan laguuu...

So pada abha,emak..adik-adik...abang tua tetap ingat kenangan manis bersama keluarga..dan moga kekal selagi hayat masih ada...

Bila la nak datang umah kito ni..tak nak main dengan "cucu-cucu: ke.... smilie

sampai ketemu lagi....

oh ya...nak kasi tau yang anakanda yang comel sambung belajar di Uitm...syukur dapat masuk akhirnya...


Namekhairul
Date2007-02-15
Locationclick picture for more information
Messagetak dee apa komen
ok jee. pandai juga pak cik buat laman web yee


Nameahmad idham
Date2007-02-15
Locationclick picture for more information
Messagecantik.tapi masih tak lengkap. kalau boleh buatlah cara yang terkini. ok semega anda berjaya thanks.


Page 1 of 2 1 2 >