Observera att när ni skickar ett inlägg måste verifikationskoden
fyllas i innan ni klickar på skicka-knappen!

Skriv i gästboken   

NamnBengt Göransson
Datum2021-02-19
MeddelandeAngående pimpeltävlingen 2021 var god se anslagstavlan


NamnEyolf Sæbø
Datum2018-03-30
Platsclick picture for more information
MeddelandeHei alle Øjarnboere. Min kone og jeg,som bor i Møre og Romsdal i Norge, kjøpte i 2015 en Chevrolet 1931. I papirene som fulgte bilen, var den kjøpt ny av Jøns Ulrik Ring, fødd 1890 i Strømsund. Han var sønn av Jonas Ring, født 1853. Jøns Ulrik var bokhandlerbitrede og hadde, sammen med to av sine søstre, Daniel Nordfors bokhandel i Strømsund fra 1920-1960. Det er sikkert mange av dere som husker dem. Vi fikk lyst til å besøke Strømsund og Øjarn, for å se hvor Ringslekta kom fra. Vi søkte etter slektninger av Jøns Ulrik gjennom Sara Adelhult i Hammerdal. Vi kom i kontakt med Margaret og Ivar Ringbert. Han er sønnesønn av Jøns Ulriks søster Maria Olivia. Vi avtalte å møtes. Så vi kjørte til Strømsund med Chevroleten. Vi fikk en fantastisk mottakelse av dem. De tok oss med rundt i Strømsund, og videre rundt om Øjarn. Der stoppet vi på Ringgården. Veldig fin plass !! Og vi følte nesten at Chevan kjente seg igjen der. Vi regner med at Jøns Ulrik kjørte med Chevan dit noen ganger.Vi møtte også Rigmor og Bo Ringbert. Vi takker spesielt Ringbertfamiliene for all hjelp og trivelig prat over god mat, og alt vi fikk høre om slekta. Meget spennende. Alle vi ellers møtte var også veldig gjestfrie. Vi hadde tre flotte dager i Strømsund. Beste ferieturen vår, noengang. Kanskje vi kommer tilbake i sommer. Hilsen Magna og Eyolf Sæbø, Rødven, 6350 Eidsbygda, Norge.


NamnIngrid Jönsson
Datum2018-03-24
MeddelandeUppföljande medborgarmöte i Skalbäcksstugan gällande aktuellt läge för mobiltäckning och bredband längs Vattudalens södra sida tillsammans med TeliaSoneras inf.chef Björn Berg och kommunens bredbandssamordnare Ann-Louise Hansson 5 deltar i mötet.
Onsdag 4 april kl. 15-16.
Vi bjuder på fika


NamnKarin Hermansson Göransson
Datum2017-04-21
Platsclick picture for more information
MeddelandeSkoterutflykten på påskdagen 2017 gick till Lill Fulvurn i det bästa väder. Totalt var det nio skotrar som gav sig av från Paletten, vilket var bra många färre än förra året. Efter intag av medhavd matsäck kom någon på att vi skulle åka en tur till Stor Fulvurn. Bästa skoterutflykten någonsin!


NamnCurt Jonsson
Datum2016-04-11
Platsclick picture for more information
MeddelandeTack för tipset om denna sida Bengt Göransson. Kul att kunna minnas en fin skoterdagstur. Tack Dag och Christer för hjälpen med min krånglande skoter. Östersunds Motorenoveringar fixade en ny kolv och uppslipad cylinder.


NamnBjörn Deutschmann
Datum2015-08-30
Platsclick picture for more information
MeddelandeDå var man här igen för att ställa iordning inför vintern. Tänk vad ett år går fort.

Det händer lite i denna gästbok. Skriv gärna lite spontana inlägg. Kul att läsa.

Om ni har några bra förslag på aktiviteter. Skriv till oss, använd gärna kontaktlänken till höger i listan.

Sköt om er, vi ses i vinter.


NamnKin@ Levin
Datum2012-04-15
Platsclick picture for more information
MeddelandeHej.
Vi vill tacka arragörerna av Öjarn Pimpeln för en trevlig dag på och vid isen söndagen den 14 april.
Mvh Familjen Levin, Umeå
PS. Sök gärna reda på vår blogg "Levins Fiskeblogg", där vi visar bilder och berättar om våra fisekäventyr...


NamnBosse
Datum2012-01-14
Platsclick picture for more information
MeddelandeDet var ett tag sen nån skrev så jag gör ett litet inlägg. Det var ett tag sen jag bodde i Öjarn nu men jag längtar alltid dit igen. Så till påsken kommer jag nog dit en sväng.


NamnMaud o Staffan Klaminder på Vällgården
Datum2010-03-30
MeddelandeVi önskar er alla i Öjarn en GLAD PÅSK!!!! Brukar titta in på sidan då och då, väldigt trevlig hemsida.


NamnEmma Elliott
Datum2009-04-25
Platsclick picture for more information
MeddelandeVilken fin hemsida! Bodde i Öjarn ett år på 80-talet, minns att jag hade mycket kul! Lite fler bilder från byns hus och gårdar eftersökes, gärna gamla historiska bilder!


Sida 1 av 4 1 2 3 4 >