Sign Guestbook   Back to intizar sevgisi   Report abuse

NameDJ__S@RH@Ş
Date2008-01-08
Locationclick picture for more information
Message*4*
HERKESİN SEVGİSİNE SAYGI DUYARIM. SONUÇTA SEVDİĞİMİZ İNSAN İNTİZAR'DIR VE TEKTİR. BEN ŞAHSEN ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM. AMA CEMAATE HERGÜN GELMEYİP TE BAYRAMDAN BAYRAMA GELENDE SADECE BAYARAMLIK KONUŞACAK ARKADAŞ.

"Erzurum da bir bayram günü cami dolup taşınca hergün camiye gelen vatandaşlar dışarda kalmış. bunu gören imam cemaate şöyle seslenmiş. "Ey cemaat günlükçüler dışarda kaldı, bayramcılar yer versin bir zahmet"

YANİ BİRİ ÇIKIP BİR SÖZ SÖYLERKEN BİR KENDİNE BAKACAK BİRDE SÖYLEDİĞİ KİŞİYE, BİR KENDİ YAPTIĞINA BAKACAK BİRDE KARŞISINDAKİNİN YAPTIĞINA. SONRA KONUŞACAK. MAKSAT KONUŞMAK OLSUN ADINA KONUŞMAYACAK. ÜYEMİSİN, RESMİN NERDE DİYENEDE CEVABIM AÇIK VE NET OLARAK, İSTESEYDİK EĞERKİ RESMİMİZ DEĞİL POSTERİMİZ BİLE ASILIRDI. RESMİ OLANLARIDA GÖRÜYORUZ ZATEN BURADA!!!???
YİNE ŞAHSIM OLARAK PAYLAŞIM OLARAK BULUNDUĞUM (burada ne demek istediğimi bilenler biliyor fazlasını yazmama gerek yok.)HANGİ SİTEDE RESMİMİ GÖRDÜN Kİ BURADA GÖRMEK İSTİYORSUN YADA ŞAHSIMIMI BURADA GÖRMEK İSTEMİYORSUN ONU BİLELİM. ODA AÇIKÇASI SANA DÜŞMEZ BU SİTENİN BİR SAHİBİ VAR BUNA O KARAR VERİR, SANA DÜŞENSE ŞİKAYETİNİ ADMİNE BİLDİRMEKTİR. BENİ SEVMEK VE KONUŞMAK ZORUNDA DEĞİLSİN AMA HADDİNİ BİLECEKSİN SAYGISIZLIKTA ETMEYECEKSİN. BU KENDİM İÇİNDE GEÇERLİ HERKES İÇİNDE GEÇERLİ.
Report

NameDJ__S@RH@Ş
Date2008-01-08
Locationclick picture for more information
Message*5*
İNTERNETE İNTİZAR'IN ADININ,ŞARKILARININ, VİDEOLARININ V.S OLDUĞU YERLERE İNTİZAR'A ONBİNLERCE YAZILAN SEVGİ DOLU MESAJLAR VAR. İNTİZAR'A OLAN SEVGİLERİNİ VE HAYRANLIKLARINI YAZMIŞLAR. BUNLARIN HEPSİ BİR YERE ÜYE Mİ, YOKSA ÜYE OLMADAN İNTİZAR SEVİLEMEZ Mİ? BU MESAJLARI YAZAN İNSANLAR YALAN MI YAZMIŞ? YOKSA İNTİZAR'I SEVMİYORLAR MI?

KİMSEYE ELEŞTİRMEYİN DEMİYORUM, İLLAKİ BEŞERİZ HATALARIMIZ OLABİLİR ONLARIDA MEDENİ BİR ŞEKİLDE ELEŞTİREBİLİRSİNİZ. BİZDE BAKARIZ Kİ ELEŞTİRİ YERİNDEYSE DOĞRUYSA TEŞEKKÜR EDERİZ. ZİRA ŞAHSIM OLARAK ELEŞTİRİLERİN İNSANLARI DOĞRU YOLA GÖTÜRECEĞİNE İNANANLARDANIM.

AMA BİR KİŞİ GÜZEL BİRŞEY YAPMIŞSA ONU KISKANIP KÖTÜLEMEK YERİNE, ARD NİYET DÜŞÜNMEK YERİNE İNSAN BİR TEŞEKKÜR ETMESİNİ BİLMELİDİR. İNSANA YAKIŞANDA BUDUR. İNSANLIĞIN GEREĞİDE BUDUR.

DAHA FAZLA BU KONUDA YAZMAK İSTEMİYORUM. ÇOK FAZLA YAZDIĞIMI DA BİLİYORUM. KUSURUMUZA BAKMAYIN HATAMIZ VARSA HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM.

DEDİĞİM TEK BİRŞEY OLSUN.

"YÜREĞİMİZDE İNTİZAR OLSUN"

"ZAHMETSİZ RAHMET OLMAZ"
"EMEKSİZ SEVGİDE OLMAZ"

"EMEĞEDE SAYGI DUYALIM LÜTFEN"

"HERŞEY İNTİZAR İÇİN"

"HERŞEY İNTİZAR SEVGİSİ İÇİN"

"SEVGİDEN AŞKTAN S@RH@Ş OLANLARA NE MUTLU"

DJ__S@RH@Ş smilie
Report

NameDJ__S@RH@Ş
Date2008-01-08
Locationclick picture for more information
MessageEVET GÖÇEBE...

DOĞRU SÖYLÜYORSUN. HEMDE ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN.
PAYLAŞIMLAR GÜZELDİR. PAYLAŞIMLAR SEVGİDİR. ZAMAN AYIRIP BİZLERLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN VE AYRICA EMEĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER. ÇOKTA GÜZEL BİR KONUYU DİLE GETİRDİN BUNUN İÇİNDE AYRICA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM VE DEVAMINI DİLİYORUM.

SEVGİLER İNTİZAR'DAN OLSUN

DJ__S@RH@Ş smilie
Report

Namegöcebe
Date2008-01-08
Messageevet arkadaslar be bunlari okurken cok güldüm ve sizinle paylasmakistedim
hepsi alinti ama paylasmak güzeldir

dimi DJ_S@RH@S
iyi okuyun bakin neler var

göcebe den sevgiller

not bu aralar cok gelemedigim icin siteye geceleri yaziyorum bende
smilie
Report

Namegöcebe
Date2008-01-08
Messagebu sorularin cevabini bilen varmi (3)

Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep "ti"dir?Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç "ti" diye ses çikaran boru görmüsler midir?

* Ipana 7 reklamindaki kiza "Ne zamandan beri Ipana 7 kullaniyorsun?" diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün oldugunu ve reklamdan sadece bir kaç gün önce piyasaya çiktigini bilmemekte midir?

* Neden futbol takimi olan Ajax "Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur? *

* Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir?Hipokrat yemininde "arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir?
Report

Namegöcebe
Date2008-01-08
Messagebu sorularin cevabini bilen varmi (2)

* Neden gözlerinden öperim denir? Insan vücudunda öpülecek daha uygunsuz bir yer var midir? Kimse kimseyi gözünden öpmüs müdür?

* Dügünlerde neden "Dom Dom Kursunu" ile göbek atilmaktadir."Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi" gibi sözlerbesliginde kendinden geçen baska milletler var midir?

* Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gördüklerinde "inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir?

* Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur?

* Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir?Bir terslik yok mudur?

* Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra "kabul etmiyorum" seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur?
Report

Namegöcebe
Date2008-01-08
Messagebu sorularin cevabini bilen varmi (1)


Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz?

* Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir?

* Neden insanlar birbirlerine sarilinca saga-sola sallanirlar?

* Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadarmögretmene "ögretmenim" diye seslenirken altinci sinifta bir anda "hocam"diye seslenmeye baslarlar?

* Neden sinavlarda "4 yanlis bir dogruyu götürür" seklinde bir uygulama ile ögrenciler cezalandirilirlarda "4 dogru bil, bir dogru da bizden" seklinde bir kampanya baslatilip zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez?

* Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana çikinca kafalarini egerler? Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan tirstigimiz için midir?

* Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlariz?

* Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin izledigini sanirlar?

Örn: Su anda 70 milyon bizi izliyor...
Report

Namegöcebe
Date2008-01-08
Message(3)

Haçan, deniz habire celiy. Ayakta durulmayii... Ben düşeyrum bilesunuz... Bunun adı tsunami değil, tutunamiii olsun kardaşum... Allaaaahhh...

"-"Garson bey, ben deniz kenarı masa istemedim, deniz kendi geldi. Deniz kenarı masa parası vermem bilesin...

"-"Eh be çocuğum, kaç kere dedim sana di mi taş atma denize diye. Bak kızdırdın işte!!!"
Report

Namegöcebe
Date2008-01-08
Message(2)
"-"Demek arkamda dev bir dalga var ha Tankut?! Rica ederim dalga geçme benimle, hiç öyle boşuna da kaçma, yemezler.

"-"Hey sen balıkçı kayığı, kırmızıda geçtin sağa çek. Aloooo kime diyorum sağa çeeekkk!!!

"-"Valla işten kaytarmıyorum patron!!! Yemin ederim ki, balkonda otururken bacağımı köpekbalığı
ısırdı. Niye inanmıyorsun ya?!!

"-"Ulan tam balıkçı dükkanı açtık, şehri deniz bastı iyi mi? Hay ben böyle şansın taaa!!!

"-"Dürbün yaklaştırır derlerdi de bu kadar olacağını ummazdım Melike!!! İnanır mısın denizi
ayaklarımın altında hissediyorum, Allah canımı alsın!!!

"-"Abi bu durumda, yarın ikinci ayakta hangi denizatı birinci gelir dersin?!

"-"Tacettin bizdeki şansı görüyor musun? Belediye otobüsü diye bindik, meret deniz otobüsü oldu.
Kesin fark alır şimdi
bunlar, bak görürsün.

"-"Çocuklar bakmayın öyle yiyecekmiş gibi. Denizden babam çıksa yerim lafı sadece bir deyim. Hanım
şunlara bir şey söylesene yaa. Zaten sırılsıklam olmuşum. Ahhh bacağım. Isırmayın laaann!!

"-"Kız, bu kaptan sana kesik diyordum da inanmıyordun ablana. Bak nasıl da getirdi koca vapurla
bizim evin kapısına kadar. Biz kaçın kurasıyız kızım.Anlarız.

"-"Heeeyy moruk. Bak suda giden BMW çıkış abi. Hemen gidip pedere yazılmaca, bi tane aldırmaca!!!

"-"Emlakçı bey kardeşim, bu ev su içinde 100 milyar eder diyordun. Görücez bakalım haklı mıymışs
Report

Namegöcebe
Date2008-01-08
MessageTusunami Türkiyede Olsaydı (1)

-"Kalk hanım uyan... Galiba gece AB'ye girmişiz. Dışarısı Venedik gibi olmuş...

"-"Bu sene denize gidemedik diye ağlanıyordun hanım, al deniz ayağımıza geldi.

-İnsan bari neden arabamız yok diye ağlar. Hay senin kafana

"-"Kardeşim çeksene şu kayığını dükkanın önünden ya, vitrini kapatıyorsun.

"-"Ya ben caddede yavaş yavaş gidiyordum baba ya. Birden karşıma bi yat çıktı. Geldi bana vurdu. Ya
valla içmedim baba ya!!!

"-"Ne yani, şimdi evin önüne köpekbalığı mı bağlıycaz?!

"-"Abi şimdi ben evde internette sörf yapıyordum, sonra bi baktım harbiden sörf yapıyorum. Bu benim yeni bilgisayar süper oğlum

"-"Demek eve ben yokken erkek almıyorsun öyle mi Neriman!!! Balkondaki -balıkadamı nasıl izah
edeceksin ulan o zaman?!

"-"Sevgili vatandaşlarım! Ankara'ya deniz getirme projesini gerçekleştirme şerefi de bizim
hükümetimize nasip oldu. Hepimize hayırlı olsun.

"-"Bak hanım, şimdi şu gelen dalgaya bir takıldık mı doğru bizim evdeyiz. Bende taksiye dolmuşa para
kaptıracak göz var mı be heheeeee...

"-"Doğa bize her an güzel oyunlar oynayabilir çocuklar. Bakın mesela şu üzerimize gelen dev dalga.

Nasıl da gerçek gibi değil mi?Tamamen bir göz yanılsaması oysa. Durun kaçmayın çocuklar, daha ders
bitmedi...
Report

Page 4 of 151 < 1 2 3 4 5 6 7 > Last >>