Welkom op het gastenboek van Ik Woon In Tanthof
Sign Guestbook   

NameYvonne, Jeanne en Trees
Date2006-06-05
Locationclick picture for more information
MessageLieve Tonny en Hassem,

Bedankt voor je spontane inzet, we gaan je missen. Je professionaliteit maakte de activiteiten die we als bewonerscommissie Bikolaan e.o. organiseerde tot een nog groter succes. Met de Paasactiviteit zorgde je voor kwasten, verf en eierdozen als houder voor de te verven eieren. En bovendien stelde je het Slakkenhuis beschikbaar. Met de rommelmarkt op Koninginnedag mochten we deze ruimte weer gebruiken. Dat kwam goed van pas, want we konden de kraamhouders voorzien van koffie/thee en warme chocomel.
Je hebt ons veel inspiratie gegeven. We missen je nu al en hopen je weer eens te zien in Tanthof met een nieuw project.
Liefs en groetjes


Namepatricia van dijk
Date2006-05-18
Locationclick picture for more information
Messagesmilie smilie HALLO ,IK WOU JULLIE BEDANKEN ,VOOR DE LEUKE DINGEN DIE JULLIE GEDAAN HEBBEN,MIJN DOCHTER ROBBIE VIND HET JAMMER DAT HET NU AFGELOPEN IS,MAAR ZE VOND HET HELEMAAL TE GEK ,VOORAL DE PARASOLS PIMPEN VOND ZE LEUK ,IN IEDER GEVAL BEDANKT EN ONWIJS TOF VOOR DE LEUKE FOTO IN DE KRANT ,VAN MIJN JONGSTE DOCHTER ROSIE.IK HOOP DAT JULLIE NOG MEER PROJECTEN OPZETTEN ,WANT HET WAS ZEKER DE MOEITE WAARD VRGR PATRICIA,ROBBIE EN ROSIE VAN DIJK smilie


Namevanessa
Date2006-05-16
Locationclick picture for more information
Messagehallo lieverds,
we vinden het echt ontzettend jammer dat jullie ons gaan verlaten. door jullie hebben we toch in de afgelopen paar maanden veel leuke dingen kunnen doen en veel plezier gehad. zeker de jongeren, en heerlijk he hoe die grotere jongens gingen bloemschikken, zo hoort het ook en dat is ook mede doordat jullie de aandacht ook veel aan de jongeren gaven, ik weet zeker dat de (hang) jongeren van de bikolaan jullie "onwijs tof" vinden en het ook , net zo als wij, jammer vinden dat jullie weggaan. heel veel geluk en plezier met jullie volgende project en we hopen dat we jullie weer snel zullen zien.
groetjes van patrick, vanessa
en de kinderen naomi en luciano


Nameje-zus
Date2006-05-09
Locationclick picture for more information
Messagesmilie smilie smilie
ik vond het tasje van je zusje vooral erg leuk micciej

doe d'r maar de groeten

(B)
(B)


Namemicciej
Date2006-03-15
Locationclick picture for more information
Messageheej,
het tasjes maken vond ik wel leuk!!!
micciej
smilie smilie smilie smilie smilie smilie smilie