Velkommen til Kjeller'n Rock Festival
sin gjestebok

Sign Guestbook   Back to Kjellern Rock Festival

NameKjeller'n Rock
Date2008-02-05
Messagesmilie Vet ikke hva du mener med klipping. Det er ingen som har klipt i låtene på CD'ene. Hvilket band spilte du? Så skal vi høre på vår CD.


NameMagnus
Date2008-02-04
Locationclick picture for more information
MessageNeivel, men uansett.. Hvorfor har dere tatt og klipt sånn i låtene.. I bandet vårt er trommene og bassen vårt viktige fundament.. Vi har stødige trommetaker og jeg ser på denne klippingen som unødvendig og synd. Det er ellers ganske ålreit lyd på plata, men veldig synd med denne klippingen smilie


NameKjeller'n Rock
Date2008-02-01
MessageVi har aldri reklamert for CD innspilling. Vi har heller aldri ment at opptakt kan benyttes til å legge det ut på nettet. Til det er sansynligvis opptakt for dårlig. Det vi har tilbudt er et opptak fra mikseren og ikke noe mere. Det vi har tilbudt bandene er å få spilt inn direkte fra mikseren uten miksing. Kvaliteten kan derfor bli varierende på opptakene. Det kan skyldes feks at et band har høy bass på scenen, da må lydmannen redusere bassen via mikseren, slik at de andrre skal høres og at det skal skapes et ballansert lydbilde. Derfor vil opptaket i dette tilfellet ikke være av beste kvalitet.

Vi var usikkre i 2007 om vi skulle tilby opptak, ettersom vi hadde erfaringer fra 2006 med at opptakene kostet mye både i arbeid og ikke minst fordi mange band ble sure fordi ressultatet ikke sto i forhold til hva de trodde. Men en ting er sikkert det blir INGEN opptak på årets Kjeller'n R¤ock, lørdag 6.12. smilie


NameMustasch Man
Date2008-01-31
Locationclick picture for more information
MessageJeg er enig med det nederste innlegget på siden. Hvis kvaliteten er sånn som dette, så synes jeg ikke at dere skal reklamere for at vi får konserten innspilt på cd smilie Det burde vært bedre kvalitet. Jeg sier ikke dette for å være kravstor og den slags, men rett og slett for å gi en hjelpende hånd til en meget god festival.
Hvilket kjellern er. smilie Men jeg håper dette blir bedre. Hvis ikke, så må dere si hvordan cden blir. Dette var ikke den beste kvalitetet.
Rock on smilie


NameMagnus
Date2008-01-31
Locationclick picture for more information
MessageHei. Cden var morsom. Jeg likte ikke at det var klippet etter hvert 30 sekund.. eller noe sånt.. Det synes jeg ikke om.. Også synes jeg det var altfor mye lydjustering på den,og det ødelegger litt. smilie


NameDirection to Detection
Date2008-01-30
MessageVel, CD'en var en skuffelse. Kvaliteten var grei nok, men den hopper mye fremover.

Noen andre enn oss som hadde det problemet med cden?


NameKjeller'n Rock
Date2008-01-28
MessageErik! Bra du tar opp dette. Kan du spessifisere litt nærmere på en mail til oss [email protected] Vi er opptatt av at arrangementet skal være så bra som mulig. Dette omfatter selvagt også de som kjører lyden.


NameErik
Date2008-01-27
MessageHei, vil bare si at jeg syntes lydmikserne gjør generelt en dårlig jobb på kjellern rock. Ikke bare i år, og ikke bare på CD-opptakene. En så stor og så profilert festival burde ha ordentlige lydmiksere, ikke latinger som sitter og leser avisa istedet for å mikse. Lyden var skikkelig dårlig!

Ellers så syntes jeg Kjellern Rock er et dritbra arrangement, bare lei inn ordentlig lydfolk i fremtida.


NameVincent
Date2008-01-25
Messageskjer med høy basstrommelyd på opptak a? x)


NameKjeller'n Rock
Date2008-01-24
MessageCD'ene fra deler av Rommet og alle fra Sal 1 er forsinket. Regner med at vi får dem ut i løpet av neste uke smilie


Page 8 of 32 << First < 5 6 7 8 9 10 11 > Last >>