Sign Guestbook      Report abuse

Namemehmet aysel YAVUZDOAĞN
Date2005-12-14
Locationclick picture for more information
Messageslmlar tüm çerkeşlilerimize. tüm hemşerilerimize slmlarımızı yolluyor.Sağlıklı ve mutluluklu bir kış geçirmenizi diliyoruz.Askerde çocuğu olan tüm ailelere ALLAH kavuştursun tün anaların ellerinden öpüyorum.Aysel DOĞANDAN da tüm çalışan ev hanımlarına slamlarımı iletiyorum.
Report

NameŞenol TOSUNOĞLU
Date2005-12-13
Locationclick picture for more information
MessageBATMAN'dan tüm hemşerilerime,sevdiklerime vede tüm ŞIHDOĞAN'lılara sevgi ve selamlarımı sunuyorum
1985/1 tertip J.Er Şenol TOSUNOĞLU
Report

NameMehmet YAVUZDOĞAN
Date2005-12-13
Locationclick picture for more information
MessageMUSTAFA TİRYAKİ NEZAMAN GİDİYON çerkeşe oğlum bi ses ver..? ara beni
Report

Nameçerkeşli
Date2005-12-13
Messagealiye kılıç demekki katıldın seviyenin düştüğü görüşüme aynen seviye çok düştü bir daha asla girmem ziyaret bile etmem
Report

Namemulupinar
Date2005-12-12
MessageSemerci Torunu Kardeşimize ithafen Son;

dostluklara ya da dostlara rastlamak mümkün mü acaba? Dar ve telaşlı bir günde hiç bir şey sormadan hesapsızca kalbini ve gerektiğinde cebini açabilen, tacir edasından uzak kaç dostumuz var? Gözlerine bakmadan kalbini okuyabilen, ruhunu yormadan zamanı çatlatırcasına sırrını, kimsesizliğini bir nazar boncuğu gibi taşıyabilen dost ... bütün kötülere kötülüklere karşı içindeki çocuğu ve kalbindeki ışığı koruyabilecek bir muska gibi boynunda taşıyabileceğin dost.
Anlamını yitiren kelimeler, soysuzlaşan nefs, birer ateş parçası gibi gördüğü her iyi şeyi kül eden gözler, gittikçe kötüye yaklaşan ayaklar, velhasıl nemrutlaşan kalbler, çivisi çoktan çıkmış arsız ve haksız hayat.Gönlünde bir vaha gibi açılabilen, bir yağmur gibi serinletebilen, bir güneş gibi ısıtabilen ve ışıtabilen, ellerin gözlerin, kalbin olabilen, en güzel yerindeyken ömrünün, nazenin bir çiçek gibi lüzumunda solabilen, ellerini yüreğine alabilen dost var mı... nerde acep, yoksa cebimizde mi?

Selamlar, saygılar
Report

Namemulupinar
Date2005-12-12
MessageSemerci Torunu Kardeşimize ithafen 2;

Cahit Külebi’ nin “ Dost “ isimli şiirinde betimlediği:

“Bir gece habersiz bize gel
Merdivenler gıcırdamasın
Öyle yorgunum ki hiç sorma
Sen halimden anlarsın

Sabahlara kadar oturup konuşalım
Kimse duymasın
Mavi bir gökyüzümüz olsun kanatlarımız
Dokunarak uçalım.

insanlardan buz gibi soğudum,
işte yalnız sen varsın
Öyle halsizim ki hiç sorma
Anlarsın. “
Report

Namemulupinar
Date2005-12-12
MessageSemerci Torunu Kardeşimize ithafen;

DOST

Söyleyemediğim sözlerim melûl ve zelil olmuş gönüllere bir kurşun gibi düşer mi acep? Adımızın olmadığı bu şölen yerinde resmimizin de yeri yok diyerek bütün iyi insanları, mahzun ve biçare garipleri kimsesizleri, cümle mahlûkatı yâd edip yeryüzüne bir daha yürümenin vakti ... geçmeden geçecek olan aynalara aksimiz, sulara nefesimiz, hayata gölgemiz düşmeden bu rüyaya el değmenin sırası... yalnız, derin ve deliksiz uykudan uyandırmanın, hesabını sormanın yeri. Tutup iki yakasından bütün insanlar adına sorgulamanın en uygun anı. Anlamını yitiren kelimeler, soysuzlaşan nefs, birer ateş parçası gibi gördüğü her iyi şeyi kül eden gözler, gittikçe kötüye yaklaşan ayaklar, velhasıl nemrutlaşan kalbler, çivisi çoktan çıkmış arsız ve haksız hayat.
Şair Cafer Turaç “ Mutluluk Fotografı” şiirinde “Meğer dostluklar da anayollara atılan bir çiçek gibi hüzünle ezilirmiş “ diyor. Her şeyin değerinin parayla ölçüldüğü bu zamanda ne dost kaldı ne dostluk ah şair. Bir otomobilin tamponunda cefâkar şoförün yazdığı gibi artık dost ararsan cebinde ara. Bu hayatın çirkefliğinden, tantanasından sıkılıp ta muhabbetine sığınabileceğin, iki çift lafın belini kırıp nefeslenebileceğin, sırtını dönebileceğin dost yok.
Report

Namemustafa tiryaki
Date2005-12-12
Messageselam un aleyküm
bu ne ya siteyi chat odasına döndürmüşler...
çerkeş ağzıyla söylersek site biraz GAŞAMIŞ...
tüm eşe dosta selamlar...

eskişehir...
Report

Name*** UĞUR ***
Date2005-12-12
MessageSn. ALİYE HANIM BENİM DERDİM SİZLE VEYA Bİ BAŞKASIYLA DEĞİL BEN SADECE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SÖYLEMEKTEN ÇEKİNMEYEN BİRİYİM... KARAR SENİN KARARIN ELEŞTİRİDE DE BULUNSAYDIN SAYGI DUYARDIM BU KARARINADA SAYGI DUYARIM...

**DURSUN ARKADAŞIM YENİ OTOBÜSÜN HAYIRLI OLSUN**
Report

NameSEMERCİ_TORUNU
Date2005-12-11
MessageÖlümsüz düşünür Sokrates\'e öğrencileri sormuş: Dostluk nedir?
Sokrates de onlara şu yanıtı vermiş;
\"Çocukluğumdan beri arzuladığım bir şey vardır. Kimi insan atları olsun ister, kimi insan köpekleri... Kimisi altını, kimisi de şanı şerefi; bense bir dostum olsun isterim...\"

bu sitenin gercek dosluklarımızı pekıstırmesı dılegıyle..
Report

Page 28 of 83 << First < 25 26 27 28 29 30 31 > Last >>