Düşünce ve görüşlerinizi başkasını rencide edecek,hakaret,küfür,kurum ve kuruluşlara ve onların mensuplarına yönelik vede isimsiz yazilar yazmayınız.Aksi takdirde yazılarınız silinir.Misafir defterine yazı yazarken ''private tuşuna'' basmayınız.  


Skriv i gæstebog   Tilbage til gundemealtilar   Report abuse

Navnilker hakbilen
Indsendt2005-10-05
Beskedbenim demek istedigimi sanirim kimse anlamadi yada anlamak istemedi ilah kelimesi belki asir dayinin dedigi gibi yuce bir kelime oldugundan herkes baska yorumladi o mecazi anlamda bir benzetmeydi ozur dilemek hic sorun degil cunku ben kurdum belki turk halkinin yillardir yapamadigini ben yapayim ozur dilerim sevgili dostlar
Anmeld

Navnilker hakbilen
Indsendt2005-10-05
Beskedselam
Anmeld

NavnMAHİR
Indsendt2005-10-05
Landclick picture for more information
BeskedSelamlar gundemealtilar okuyucuları;;
Burdan Altılar köyü halkına ve site çalışanlarına selamlar..
Anmeld

Navnkurd aso
Indsendt2005-10-04
Beskedxarzi ilker senin ne demek istedini cok iyi anliyorum ve degerlerine saygi duyuyorum ama ilah kelimesini biz aciz insanlar icin kulanman bazi arkadaslar tarafindan yanlis anlasimaktadir ve bu konudada haklidirlar,ilah kelimesi kudret sahibi yuce yaraticimiz icin kulanilir biliyorum senin bu anlamda kulanmadigina. bence bir ozur borclusun musluman kardeslerimize tabiki karar senin.saygilar
Anmeld

NavnHAKBİLEN
Indsendt2005-10-04
BeskedSevgili Deruni_m sanırım İlker ilah kelimesini mecazi anlamda kullanmıştı.Yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeyelim.
Bu arada bence öğrenmenin yaşı yok.En azından sende rumuzla değilde adınla yazmayı öğrenirsin birgün umarım!
Anmeld

Navnyunus
Indsendt2005-10-04
Landclick picture for more information
Beskedslm canım dostlarım bayyyyy smilie
Anmeld

NavnKURD ASO
Indsendt2005-10-04
Beskedsmilie MERHABA EHSAN HEWAL SIPAS JI BO SILAVE TE
TU CIVANI BASI.
Anmeld

NavnKURD ASO
Indsendt2005-10-04
Beskedevet turkiyenin AB surecine baslamsi hayirli olsun bu surec turkiye halklari icin cok olumlu bir gelismedir demokrasiyi ve demokrat guclerinin elini guclendirecektir .kurdler icin yeni bir surec baslamistir cunku kurt sorunu tuekiyeyi asan bir sorundur bu sorunu turkiyenin tek basina cozme gucu yoktur.bundan sonra kurtlerin resmi muhatabi avrupadir sorunlarimizi avrupayla oturup konusacagiz.ve burada kurtlere buyuk gorevler dusuyor daha cok mucadele daha cok emek arz etmektedir.umudumuz kurt gucleri ve turkiye yonetenler kendilerini farkli bir kulvarda kosturduklarini farkina varip en yakin zamanda catismasiz bir ortamin yaratilmasina katkida bulunurlar.turkiyenin bu surece gelmesini katkida bulunan demokrasi guclere ve demokrat sivil toplum orgutlere basta rahmetli turgut ozala tukiyedeki kurt ve turk aydinlara akp.hukumetine tesekur ederim.INSALLAH HERKEZ ICIN HAYIRLI OLUR.
Anmeld

Navnderuni_m
Indsendt2005-10-04
Landclick picture for more information
Beskedherkese selamlar,
öncelikle tarım danışmanımız Dilek hanıma yapılan haksızlıktan dolayı rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum.Dilek hanım geldiği günden beri köyümüze faydalı olmaya çalıştı.Ve maaşını hak etmek için elinden geleni yaptı.Ve köylümüze uyum sağlamak için şalvar bile giydi.Unutulmasın ki,eskiden köyümüze devlet tarafından gönderilen maaşını devletten alan ebeye ricayla iğne vurdurulduğunu.çugu zaman köylü iğnelerini Mıstık a yaptırıyordu.Çalışan insanlra saygılı olalım.ezilmişlikten bahsediliyor.Köyün girişine ekilen üç beş ağaca bile sahip olunamadı ve çoğu kurudu.Avrupadan gelen paraya ve devletin verdiği gelir desteğiyle iyice tembelleştik.Birde dedeler meselesi var.Köyümüzde ilah oldugunu site vasıtasıyla öğrendik.birlik beraberlik lafta kalıyor.kürtçülük adınada sağa sola saldırılmasın.
Anmeld

Navnihsan tokat
Indsendt2005-10-03
Landclick picture for more information
Beskedsmilie merhaba ben almanyadan ihsan herkese selamlar asir karkadasa selamlar ahmet agbiye selamlar bütün altilar halkina selamlar
Anmeld

Side 156 af 179 << Første < 153 154 155 156 157 158 159 > Sidste >>