Mirë se erdhët në Librin e Miqve të faqes DERVINA.COM


Sign Guestbook   Back to DERVINA.COM

NameRinor Zogaj
Date2018-07-14
Locationclick picture for more information
MessagePara 10 viteve cdo dite e kam vizitu kete faqe ,sa mire me erdh qe hala po egzistojka faqja 14,07,18


NameKOSOVA-Londra
Date2011-02-01
MessageJu pershendes juve staffi te dervina.com si dhe gjithe shqipetaret kudo qe jane, me peqen shume harta e Shqiperise etnike.


NameKOSOVA-Londra
Date2011-02-01
MessageJu pershendes juve staffi te dervina.com si dhe gjithe shqipetaret kudo qe jane, me peqen shume harta e Shqiperise etnike.


NameLENI
Date2009-10-20
Locationclick picture for more information
MessageBASTE FALAS NE WWW.CIMIBET.BLOGER.HRPrivate Message added 2009-09-25


NameLaptopsRepair.ca
Date2009-09-01
Locationclick picture for more information
MessageJu pershendes

Nese keni probleme teknike me kompjutera ejani tek ne:

LaptopsRepair.ca Laptops Repair
RepairLaptop.ca Repair Laptop
LaptopClinic.ca Laptop Clinic
NotebookRepairs.ca Notebook Repairs


NameValza
Date2008-11-25
MessagePeanoni pershendetje


NameAlbaniaPress.com
Date2008-07-03
Locationclick picture for more information
MessagePershendetje te gjithe shqiptareve
AlbaniaPress.com
ShqiperiaPress.com


NameEvis Terpollari
Date2008-05-05
Locationclick picture for more information
MessageHajde bravo shqipe, shume faqe e mire. Me pelqen harta jone historike.Private Message added 2008-02-27


Page 1 of 12 1 2 3 4 > Last >>