Καλώς ήρθατε στο βιβλίο επισκεπτών της αναμνηστικής ιστοσελίδας της Κατασκήνωσης της Πρώτης! Εδώ μπορείτε ελεύθερα να γράφετε τις εντυπώσεις σας από την ιστοσελίδα μας, πατώντας απλά την ένδειξη Sign Guestbook. Στη φόρμα που θα σας εμφανιστεί, αφού δηλώσετε το όνομά σας ή το ψευδώνυμό σας, γράφετε ό,τι θέλετε και πατάτε το Post message, για να δημοσιευθεί το μήνυμά σας. Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τη σελίδα μας!

Proticamp Webmaster


Sign Guestbook   Back to Proticamp

Nameχριστινα
Date19-04-2012
Locationclick picture for more information
MessageΑπίθανες ημέρες ξενοιασιας σε έναν αγνό χώρο...
απο την περιοδο 1990 εως και 95' καθε χρονο εκει!!!
Λαχταριστο,αξέχαστο γαλα με κακάο για �ίδια,ηρεμία και τόσα πολλά ακομα...ανυπομονω να μεγαλώσουν οι κόρες μου για να πάνε και αυτές εκει αν και εχω μάθει οτι εχει αλλάξει πάρα πολύ.
Στείλτε τα παιδιά σας,μην τους στερήσετε αυτη την εμπειρία.
Πρωτη...είσαι πάντα χαραγμένη στη καρδιά μου!!!


NameΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΓΟΥΓΟΥΛΙΑΣ
Date16-03-2012
Locationclick picture for more information
MessageΓΕΙΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΡΧΗΣ ΑΠΟ 1994 ΕΩΣ 1997.ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ.ΑΞΙΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΑΤΕΡ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΠΥΡΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ.


NameProticamp Webmaster
Date18-10-2011
Locationclick picture for more information
MessageΕυχαριστούμε για τα μηνύματα. Απ'ό,τι φαίνεται, είμαστε σχεδόν συνομήλικοι με τους δύο τελευταίους φίλους που έγραψαν. Το 1992 ήταν και για μένα από τις αγαπημένες χρονιές στην κατασκήνωση, στην περίοδο των αγοριών. Με το τραίνο όμως εγώ δεν είχα πάει ποτέ, καθώς από Αθήνα ερχόμασταν πάντα με πούλμαν. Πολλά στελέχη πάντως από τις περιόδους των κοριτσιών είναι τώρα μοναχές στο Μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων Αταλάντης.
Όσο για το φίλο που έγραψε για τα τραγούδια του Κουντουρά, ό,τι έχουμε το ανεβάσαμε στην ιστοσελίδα, αλλά και κάποια τραγούδια "live" από την Κατασκήνωση στο blog.
Αν έχετε περισσότερες αναμνήσεις από την Πρώτη, μπορείτε να τις γράψετε smilie και στο forum! smilie


NameΣιμελίδης Ιωάννης
Date18-10-2011
MessageΓειά σας,

και γω είμαι ένας παλιός κατασκηνωτής (κάπου γύρω στο 1988 smilie ). Από τότε πήγα και σε άλλες κατασκηνώσεις, αλλά καμιά σαν την Πρώτη. Σας βρήκα ψάχνοντας τραγούδια του Κουντουρά smilie .

Γιάννης


NameΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
Date17-10-2011
Locationclick picture for more information
Messageκαλησπέρα ! πολύ χαρηκα που βρήκα αυτή την ηλεκτρονική σελίδα, μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια "Αμπελος Κυριού" 1992! έμαθα παρα πολλά πραγματα τα χρόνια που ήμουν κατασκηνώτρια.Έμαθα πάνω από όλα να είμαι σωστός και τίμιος ανθρωπος. Βεβαια, δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το γεγονός εκείνης της χρονιάς. Ερχόμενη στην κατασκήνωση, στο τρένο μου εκλεψαν το πορτοφόλι, καθώς ήμουν μικρή δεν το κατάλαβα αμέσως. Μετά από λίγες ημέρες, το αντελήφθην και έκλαιγα απαρηγόρητη! Έτρεξα και το είπα στην Δεποινίς Κατερίνα, καλή ώρα όπου και αν είναι! Κανείς δε με άφησε απροστάτευτη και όλα τακτοποιήθηκαν με την απέραντη αγάπη του Πατηρ Αυγουστίνου.Υπέροχα χρόνια ! ευχαριστώ για όλα! smilie


NameProticamp Webmaster
Date22-04-2011
Locationclick picture for more information
MessageΕυχαριστώ όλους για τα σχόλια! Να υπενθυμίσω ότι η μη αναφορά σε άλλα στελέχη στο ανάλογο μέρος της ιστοσελίδας μας, στην ενότητα "Το ανθρώπινο δυναμικό", οφείλεται στο ότι προσωπικά, όπως γράφω και στην αρχική σελίδα, ήμουν κατασκηνωτής την περίοδο 1985-2000 και δεν γνωρίζω τι γινόταν πιο πριν. Έχω όμως σκοπό να μαζέψω πληροφορίες και για άλλα παλαιότερα στελέχη και να τα παρουσιάσω και καλά κάνετε που το αναφέρετε και σας ευχαριστώ!

Εύχομαι καλή ανάσταση σε όλους τους κατασκηνωτές της Πρώτης αλλά και όλων των άλλων εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων, που, όπως έχω πει, έχουμε σκοπό να παρουσιάσουμε σιγά-σιγά.


NameΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Date17-04-2011
MessageΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ θΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΑΜΑΚΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΙΘΩ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


NameIoannis Lampropoulos
Date04-04-2011
Locationclick picture for more information
MessageSas efharisto poli

fr Ioannis Lampropoulos


Namepelekanou argyro
Date12-01-2011
Locationclick picture for more information
MessageΜου κάνατε μεγάλο καλό διαβάζοντας για τον Πατερ Αυγουστίνο.Αν και δεν τον γνώριζα μεχρι σήμερα οι λόγοι του μου ανοίξαν την καρδιά .
Είναι σπουδαίο να γνωρίζω οτι αγάπησαν όλοι τόσο τον λόγο ου Κυρίου και θυσιάτηκαν για το πλησίον τους.
Ευχαριστώ .


NameProticamp Webmaster
Date06-09-2010
Locationclick picture for more information
MessageΘα γράψω σύντομα και για την κοίμηση του γέροντα Αυγουστίνου, μια και παρευρέθηκα και τράβηξα φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία και θα ανεβάσω. Τσεκάρετε το blog και το forum.


Page 1 of 5 1 2 3 4 > Last >>